Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 20. Sunday, István, Vajk   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Dr. Kohári György

pszichoterapeuta orvos
Dr. Kohári György - pszichoterapeuta orvos

A lelki harmónia, a stabilitás és boldogság mindannyiunk számára nagyon fontos.  Életünk során hol kisebb, hol nagyobb nehézségek, csapások érnek bennünket. Néha az apró akadályok legyőzése is nagyon nehéz, máskor a nehezebbekkel is könnyen boldogulunk, és közben tapasztalatokat gyűjtünk, bölcsebbé válunk.  Az emberi élet minden korszaka rejteget jót, és rosszat, izgalmasat és lehangolót számunkra. Folyamatosan fejlődünk, megméretjük magunkat.  A megmérettetésekből és nehézségekből valami új és boldogtó születik. Gondoljunk csak az első vizsgánkra. Mennyit tanultunk rá, feszültek voltunk végül túljutottunk rajta és többnek éreztük magunkat tőle. Az életközép és a későbbi életkorok is bővelkednek feladatokban, akadályokban és kihívásokban. Időnként nem vagy nem teljesen sikerül a megoldásuk, ilyenkor alakulnak ki a szenvedést okozó lelki állapotok. Nézzünk csak néhányat a teljesség igénye nélkül, hisz mindenkinél más és más. Van, akinél szinte mind, másoknál csak egy-egy lesz élete része, esetleg meghatározója egy ideig. Említhetjük a kapuzárási pánikot, a késői gyermekvállalást, vagy épp a korai nagyszülővé válást, a gyakrabban előforduló szexuális problémákat, a válásokat, az egyedüllét nehézségeit, ezen belül az özvegységet.  Gyakori, hogy ezeken az akadályokon már nem tud a család vagy a baráti kör átlendíteni bennünket, ilyenkor kell pszichoterápiás segítséget kérni. Nem érdemes szenvedni, mert esetleg nem sikerül megtalálni a kiutat saját magunk számára, és hosszú lelki gyötrődés és fájdalom vár ránk.

1993-ban szereztem orvosi diplomát. Később pszichoterápiás szakvizsgát tettem, kognitív viselkedésterápiával foglalkozom. Több éve folytatok magánrendelést. Betegeim depressziós, szorongásos, pánikos fóbiás panaszokkal keresnek fel. Gyakori a párkapcsolati, és a szexuális jelegű nehézségek előfordulása is praxisomban.

Keressük a tökéletességet, de vágyunk az egyensúlyra!

Elérhetőség:

Telefon: (30) 237 8704
E-mail: drkoharigyorgy@inbox.com
Web:  www.szexeslelek.hu


Keress tanácsadóink között!


Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Kérdező! Időközben telefonon beszéltünk. Halgasson a szívére! (esetleg pár hét múlva hív... TovábbTovább
Tisztelt Doktor Úr ! Mi a véleménye Önnek arról, amikor egy társkereső férfi, azt írja többek ... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
A világ nyugdíjasai 2017-ben

A világ nyugdíjasai 2017-ben

A nyugdíjasok globális helyzetét vizsgáló, összetett számításokon alapuló Natixis-felmérés idén nem hozott nagy meglepetést, legfeljebb kisebbeket, például nekünk is. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés