Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Vegán palacsintakóstoló rendezvény

2016.02.06. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2016. 02. 14 / Időpont: 17 óra / Helyszín: Váci út 50.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Palacsintakóstoló rendezvényre vár mindenkit szeretettel a Vegán Állatvédelem Egyesület. A program 2016. február 14-én vasárnap 17 órakor kezdődik a Váci út 50. „Világcsücsök” közösségi helyszínen, ahol csakis növényi hozzávalókat tartalmazó palacsintákkal ismerkedhetnek a látogatók.

Ha táplálékallergiája van, vagy etikai okból kerüli az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását, most megismerheti, hogy ezek nélkül is kiváló desszertek készíthetők. Kiderül, hogy elkészítésük legalább olyan egyszerű, mint a megszokott palacsintáké.  

Részt vehet kóstolgató látogatóként, ez esetben a belépődíj 1000 Ft, de tíz év alatti gyerekeknek ingyenes. Ennek fejében számtalan finom palacsintából csemegézhet. Szavazatot is adhat, vajon melyik az első három legízletesebb változat.

Versenyzőként is benevezhet, ekkor a belépés díjmentes. Ekkor 20 darab, otthon előre elkészített palacsintával indulhat a versenyen. Lehet édes vagy sós, hagyományos vagy amerikai palacsinta (goffry) is. Egyetlen feltétel, hogy ne tartalmazzon állati eredetű összetevőt, vagyis húst, tejterméket, tojást, mézet. Nevezőként jelentkezési lapot kérjen a veganallatvedelem@gmail.com címen. A palacsintakészítőket kezdés előtt fél órával, 16.30-ra várják a helyszínen. A legtöbb szavazatot kapott palacsinták alkotói értékes nyereményekben részesülnek!

Az ötleteket, recepteket később otthon is érdemes kipróbálni. Egészségét is óvják így, hiszen ezek a változatok alacsony koleszterin-tartalmúak, a növényi étrend előnyeivel. A rendezvényen ismertetők is olvashatók a vegán életmódról, és új barátokra szerzésére is alkalom nyílik.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program rendezvény palacsintaLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés