Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Vegán palacsintakóstoló rendezvény

2016.02.06. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2016. 02. 14 / Időpont: 17 óra / Helyszín: Váci út 50.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Palacsintakóstoló rendezvényre vár mindenkit szeretettel a Vegán Állatvédelem Egyesület. A program 2016. február 14-én vasárnap 17 órakor kezdődik a Váci út 50. „Világcsücsök” közösségi helyszínen, ahol csakis növényi hozzávalókat tartalmazó palacsintákkal ismerkedhetnek a látogatók.

Ha táplálékallergiája van, vagy etikai okból kerüli az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását, most megismerheti, hogy ezek nélkül is kiváló desszertek készíthetők. Kiderül, hogy elkészítésük legalább olyan egyszerű, mint a megszokott palacsintáké.  

Részt vehet kóstolgató látogatóként, ez esetben a belépődíj 1000 Ft, de tíz év alatti gyerekeknek ingyenes. Ennek fejében számtalan finom palacsintából csemegézhet. Szavazatot is adhat, vajon melyik az első három legízletesebb változat.

Versenyzőként is benevezhet, ekkor a belépés díjmentes. Ekkor 20 darab, otthon előre elkészített palacsintával indulhat a versenyen. Lehet édes vagy sós, hagyományos vagy amerikai palacsinta (goffry) is. Egyetlen feltétel, hogy ne tartalmazzon állati eredetű összetevőt, vagyis húst, tejterméket, tojást, mézet. Nevezőként jelentkezési lapot kérjen a veganallatvedelem@gmail.com címen. A palacsintakészítőket kezdés előtt fél órával, 16.30-ra várják a helyszínen. A legtöbb szavazatot kapott palacsinták alkotói értékes nyereményekben részesülnek!

Az ötleteket, recepteket később otthon is érdemes kipróbálni. Egészségét is óvják így, hiszen ezek a változatok alacsony koleszterin-tartalmúak, a növényi étrend előnyeivel. A rendezvényen ismertetők is olvashatók a vegán életmódról, és új barátokra szerzésére is alkalom nyílik.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

rendezvény program palacsintaLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés