Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Merülj el a whisky kultúrában!

2015.11.07. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.11.07 / Helyszín: Corinthia Hotel Budapest
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Az 5. Whisky Show Budapest több, mint harminc kiállítót és számtalan whisky-t sorakoztat fel november 7-én a Corinthia Hotelben. A rendezvényre Budapestre érkezik Colin Dunn whisky nagykövet, aki azt a ritkaságot, a Johnnie Walker Blue Labelt is kóstoltatja, amely másodjára inspirálta versengésre Jude Law-t és Giancarlo Gianninit.

Az ötödik alkalommal megrendezett Whisky Show Budapest célja, hogy lehetőséget biztosítson a whisky kultúra elmélyítésére. Ezért nemcsak kiállítókkal - köztük skót, ír, amerikai, kanadai és japán italokkal -, de koktél és ír kávé versennyel és előadásokkal is készülnek a szervezők.

A rendezvény szakértő vendégei között lesz Colin Dunn, aki már 20 éve kutatja a whisky-k titkát. Ez idő alatt kétszer választotta az Év Nagykövetének a UK Bartenders Egyesület, elnyerte a komoly presztízsű Master of the Quaich címet, de a Class és Whisky magazinok is az év nagykövete címmel jutalmazták.

A szombati kóstolón a világ legnépszerűbb skót whisky-jét is jegyző Johnnie Walker kevert párlatait mutatja be, a 12 éven át érlelt párlatokból kreált Blacktől egészen a legritkább skót whisky-kből házasított Blue Labelig. A szakértő szemináriumot is tart, amelynek résztvevői személyesen az ő kalauzolásával ismerhetik meg a skót whisky-k történetét, a blendek karakterét és optimális felszolgálásukat.

Forrás:port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

kultúra alkohol kiállítás whiskyLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés