Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Merülj el a whisky kultúrában!

2015.11.07. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.11.07 / Helyszín: Corinthia Hotel Budapest
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Az 5. Whisky Show Budapest több, mint harminc kiállítót és számtalan whisky-t sorakoztat fel november 7-én a Corinthia Hotelben. A rendezvényre Budapestre érkezik Colin Dunn whisky nagykövet, aki azt a ritkaságot, a Johnnie Walker Blue Labelt is kóstoltatja, amely másodjára inspirálta versengésre Jude Law-t és Giancarlo Gianninit.

Az ötödik alkalommal megrendezett Whisky Show Budapest célja, hogy lehetőséget biztosítson a whisky kultúra elmélyítésére. Ezért nemcsak kiállítókkal - köztük skót, ír, amerikai, kanadai és japán italokkal -, de koktél és ír kávé versennyel és előadásokkal is készülnek a szervezők.

A rendezvény szakértő vendégei között lesz Colin Dunn, aki már 20 éve kutatja a whisky-k titkát. Ez idő alatt kétszer választotta az Év Nagykövetének a UK Bartenders Egyesület, elnyerte a komoly presztízsű Master of the Quaich címet, de a Class és Whisky magazinok is az év nagykövete címmel jutalmazták.

A szombati kóstolón a világ legnépszerűbb skót whisky-jét is jegyző Johnnie Walker kevert párlatait mutatja be, a 12 éven át érlelt párlatokból kreált Blacktől egészen a legritkább skót whisky-kből házasított Blue Labelig. A szakértő szemináriumot is tart, amelynek résztvevői személyesen az ő kalauzolásával ismerhetik meg a skót whisky-k történetét, a blendek karakterét és optimális felszolgálásukat.

Forrás:port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

kiállítás kultúra whisky alkoholLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés