Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Őszi Etyeki Piknik

2015.09.05. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.09.05-06
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Szeptember 5-6-án, egész hétvégén, 10.00 órától borkóstolók, gasztronómiai különlegességek, kézműves kiállítás és vásár, főzőverseny, Bike & Wine Cottage Bringatúra, gyermekprogramok, "Pohárral a kézben" - Pincetúra, koncertek és számos izgalmas esemény várja a Nyári Etyeki Piknik látogatóit!

Etyeken, a Gasztrosétányon szeptember 5-6-án ismét várják látogatóikat, borkedvelő kóstolóikat az etyeki pincék és a Kárpát Medence minden tájáról érkező vendégborászok. Hagyományos és különleges ízek, érdekes programok és fergeteges zene vár mindenkit. A szakmai részletek iránt érdeklődőknek pincetúrát szervezünk, hogy megismertessük vendégeinket a borkészítés teljes folyamatával, bepillantást engedünk a feldolgozó pincék világába is.

A gyakorló "gasztronómusok" az igen népszerű és már hagyományosnak mondható főzőversenyünkön mérhetik össze tudásukat egymással.

Se éhes, se szomjas nem marad senki és nagyszerű koncertek is szórakoztatják majd a nagyérdeműt: többek között eljön újra a Bahorka Társulat és bemutatkozik a Cosa Polka is.

Érdemes úgy készülni, hogy valóban fantasztikus borokat lehet kóstolni a pincékben, ezért tanácsos sofőrt keríteni vagy más közlekedési eszközt választani. Buszjáratok indulnak például a Kelenföldi Pályaudvarról, de akár kerékpárral is érdemes kijönni, hiszen így a bringatúrán is részt vehetünk.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

bőr fesztivál piknik őszLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés