Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Őszi Etyeki Piknik

2015.09.05. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.09.05-06
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Szeptember 5-6-án, egész hétvégén, 10.00 órától borkóstolók, gasztronómiai különlegességek, kézműves kiállítás és vásár, főzőverseny, Bike & Wine Cottage Bringatúra, gyermekprogramok, "Pohárral a kézben" - Pincetúra, koncertek és számos izgalmas esemény várja a Nyári Etyeki Piknik látogatóit!

Etyeken, a Gasztrosétányon szeptember 5-6-án ismét várják látogatóikat, borkedvelő kóstolóikat az etyeki pincék és a Kárpát Medence minden tájáról érkező vendégborászok. Hagyományos és különleges ízek, érdekes programok és fergeteges zene vár mindenkit. A szakmai részletek iránt érdeklődőknek pincetúrát szervezünk, hogy megismertessük vendégeinket a borkészítés teljes folyamatával, bepillantást engedünk a feldolgozó pincék világába is.

A gyakorló "gasztronómusok" az igen népszerű és már hagyományosnak mondható főzőversenyünkön mérhetik össze tudásukat egymással.

Se éhes, se szomjas nem marad senki és nagyszerű koncertek is szórakoztatják majd a nagyérdeműt: többek között eljön újra a Bahorka Társulat és bemutatkozik a Cosa Polka is.

Érdemes úgy készülni, hogy valóban fantasztikus borokat lehet kóstolni a pincékben, ezért tanácsos sofőrt keríteni vagy más közlekedési eszközt választani. Buszjáratok indulnak például a Kelenföldi Pályaudvarról, de akár kerékpárral is érdemes kijönni, hiszen így a bringatúrán is részt vehetünk.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

piknik ősz bőr fesztiválLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés