Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

New Orleans Swingfesztivál

2015.08.29. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.08.28 - 08.30
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

A New Orleans Swingfesztivál már tíz éves, de eddig még minden évben sikerült a swing új színeivel, hangulataival és ötleteivelmeglepnie a közönséget.

A swing az 1930-as években robbant be a jazz világába, és máig képes inspirálni a zenészeket. Ezt a műfajt egyszerűen nem lehet megunni, főleg, ha olyan eredeti művészek hozzák el nekünk, mint amilyenek az idei New Orleans Swingfesztivál előadói.

Ez évben három hölgy lesz a főszereplő - teljesen különböző egyéniségek, de abban mégis hasonlítanak, hogy a jazz szívükhöz közel álló területén egyedit és különlegeset nyújtanak. Náray Erika, a kitűnő színésznő-énekesnő világslágerek sorát énekli majd, méghozzá a saját maga által írt magyar szövegekkel. Szűcs Gabi zenekarával swing-átiratban adja elő Amy Winehouse legsikeresebb dalait, sztárvendégnek pedig a világhírű magyar bluesgitáros-énekest, Little G Weevilt hívta meg. A fesztivál zárónapján az amerikai jazzélet élvonalába tartozó Catherine Russell a most harmincéves Bohém Ragtime Jazz Banddel lép fel egy igen vidám hangulatúnak ígérkező koncerten. Lehet ennél jobban kezdeni az új évadot?
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

zene program fesztiválLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés