Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

New Orleans Swingfesztivál

2015.08.29. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.08.28 - 08.30
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

A New Orleans Swingfesztivál már tíz éves, de eddig még minden évben sikerült a swing új színeivel, hangulataival és ötleteivelmeglepnie a közönséget.

A swing az 1930-as években robbant be a jazz világába, és máig képes inspirálni a zenészeket. Ezt a műfajt egyszerűen nem lehet megunni, főleg, ha olyan eredeti művészek hozzák el nekünk, mint amilyenek az idei New Orleans Swingfesztivál előadói.

Ez évben három hölgy lesz a főszereplő - teljesen különböző egyéniségek, de abban mégis hasonlítanak, hogy a jazz szívükhöz közel álló területén egyedit és különlegeset nyújtanak. Náray Erika, a kitűnő színésznő-énekesnő világslágerek sorát énekli majd, méghozzá a saját maga által írt magyar szövegekkel. Szűcs Gabi zenekarával swing-átiratban adja elő Amy Winehouse legsikeresebb dalait, sztárvendégnek pedig a világhírű magyar bluesgitáros-énekest, Little G Weevilt hívta meg. A fesztivál zárónapján az amerikai jazzélet élvonalába tartozó Catherine Russell a most harmincéves Bohém Ragtime Jazz Banddel lép fel egy igen vidám hangulatúnak ígérkező koncerten. Lehet ennél jobban kezdeni az új évadot?
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

zene fesztivál programLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés