Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Amerikai autók fesztiválja és Elvis-emlékest

2015.08.15. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.09.14 - 08.16 / Helyszín: Komárom
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Mintegy 1500 amerikai autó érkezik a 14. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválra a komáromi Monostori Erődbe, ahol bikarodeó Európa-bajnokság és Elvis Presley-emlékest is várja péntektől vasárnapig a résztvevőket és az érdeklődőket.

A fesztivál idén az amerikai autók mellett a rock and roll koronázatlan királya, Elvis Presley emléke előtt tiszteleg születésének 80. évfordulója alkalmából. A többfelvonásos koncerten a Flying Times zenekar tagjai keltik életre Elvis örökségének egy-egy korszakát.

A bikarodeó Európa-bajnokság versenyzőinek nyolc másodpercet kötelező a bika hátán tölteni, majd sikeres földre érkezéssel kell zárni a mutatványt. A versenyfutamok között vadnyugati bemutatókkal és a hazai westernlovaglást felvonultató műsorszámokkal szórakoztatják a közönséget.

Európa számos országából 1500 amerikai autó érkezik a találkozóra, mely a kontinens egyik legnagyobb amerikai autós rendezvénye. A résztvevőknek érdemes lesz benevezni egy-egy versenybe, hiszen több kategóriában is díjazzák majd az járműveket. Díjat kap a leghosszabb autó, a legszebb motortér, a leghangosabb kipufogó, a legszebb restaurálás, a legszebb sportkocsi és busz.

Az amerikaiautós-fesztiválok kihagyhatatlan műsorszáma a Big Foot show, amikor a traktorméretű gumikkal felszerelt kisteherautó egyszerre két kisebb, jellemzően japán gyártmányú kocsit lapít az aszfaltba.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

zene autó sztárLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés