Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Amerikai autók fesztiválja és Elvis-emlékest

2015.08.15. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.09.14 - 08.16 / Helyszín: Komárom
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Mintegy 1500 amerikai autó érkezik a 14. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválra a komáromi Monostori Erődbe, ahol bikarodeó Európa-bajnokság és Elvis Presley-emlékest is várja péntektől vasárnapig a résztvevőket és az érdeklődőket.

A fesztivál idén az amerikai autók mellett a rock and roll koronázatlan királya, Elvis Presley emléke előtt tiszteleg születésének 80. évfordulója alkalmából. A többfelvonásos koncerten a Flying Times zenekar tagjai keltik életre Elvis örökségének egy-egy korszakát.

A bikarodeó Európa-bajnokság versenyzőinek nyolc másodpercet kötelező a bika hátán tölteni, majd sikeres földre érkezéssel kell zárni a mutatványt. A versenyfutamok között vadnyugati bemutatókkal és a hazai westernlovaglást felvonultató műsorszámokkal szórakoztatják a közönséget.

Európa számos országából 1500 amerikai autó érkezik a találkozóra, mely a kontinens egyik legnagyobb amerikai autós rendezvénye. A résztvevőknek érdemes lesz benevezni egy-egy versenybe, hiszen több kategóriában is díjazzák majd az járműveket. Díjat kap a leghosszabb autó, a legszebb motortér, a leghangosabb kipufogó, a legszebb restaurálás, a legszebb sportkocsi és busz.

Az amerikaiautós-fesztiválok kihagyhatatlan műsorszáma a Big Foot show, amikor a traktorméretű gumikkal felszerelt kisteherautó egyszerre két kisebb, jellemzően japán gyártmányú kocsit lapít az aszfaltba.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

sztár autó zeneLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés