Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 26. Friday, Evelin, Fülöp   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Koncerteket és borfesztivál a fertődi Esterházy-kastély kertjében

2015.08.06. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.08.07 - 08.08 / Helyszín: Fertőd
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Haydn Meets Jazz címmel szabadtéri koncerteket, borfesztivált és kézműves vásárt rendeznek pénteken és szombaton a fertődi Esterházy-kastély kertjébenn.

Az Eszterházi Vigasságok című programsorozat keretében a hétvégén tartják a Haydn meets Jazz fesztivált, amelyen pénteken a Glenn Miller Orchestra lép fel. Az 1956-ban alakult big band évente mintegy háromszáz koncertet ad a világ számos országában.

Szombaton a Snétberger Quartettel lép fel a magyar származású Tony Lakatos, aki szaxofonon, és a francia származású Michel Godard, aki tubán játszik majd.

A szabadtéri koncertek mellett kézműves vásárt és második alkalommal a Magyar Történelmi Borok Fesztiválját is megrendezik, ahol nemcsak a hazai történelmi borvidékek nedűit, hanem a szőlészet-borászat néprajzi kulturális értékeit is bemutatják.

Emellett a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Cseh Tamás Programban szereplő két zenekar, a Lynd és az Ersch koncertjét is élvezheti a közönség.
A harmadik alkalommal megrendezett Eszterházi Vigasságok tavasztól őszig tartó időszakában csaknem 110 fellépő 50 hangversenyével várja vendégeit az Eszterházy-kastély.

A programsorozat kiemelt célja a már ismert előadók mellett a fiatal tehetségek bemutatása.

A kormány 250 millió forinttal támogatja a fesztiválsorozatot.




megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program szórakozás zene koncert



Legjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovább



hirdetés