Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Koncerteket és borfesztivál a fertődi Esterházy-kastély kertjében

2015.08.06. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.08.07 - 08.08 / Helyszín: Fertőd
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Haydn Meets Jazz címmel szabadtéri koncerteket, borfesztivált és kézműves vásárt rendeznek pénteken és szombaton a fertődi Esterházy-kastély kertjébenn.

Az Eszterházi Vigasságok című programsorozat keretében a hétvégén tartják a Haydn meets Jazz fesztivált, amelyen pénteken a Glenn Miller Orchestra lép fel. Az 1956-ban alakult big band évente mintegy háromszáz koncertet ad a világ számos országában.

Szombaton a Snétberger Quartettel lép fel a magyar származású Tony Lakatos, aki szaxofonon, és a francia származású Michel Godard, aki tubán játszik majd.

A szabadtéri koncertek mellett kézműves vásárt és második alkalommal a Magyar Történelmi Borok Fesztiválját is megrendezik, ahol nemcsak a hazai történelmi borvidékek nedűit, hanem a szőlészet-borászat néprajzi kulturális értékeit is bemutatják.

Emellett a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Cseh Tamás Programban szereplő két zenekar, a Lynd és az Ersch koncertjét is élvezheti a közönség.
A harmadik alkalommal megrendezett Eszterházi Vigasságok tavasztól őszig tartó időszakában csaknem 110 fellépő 50 hangversenyével várja vendégeit az Eszterházy-kastély.

A programsorozat kiemelt célja a már ismert előadók mellett a fiatal tehetségek bemutatása.

A kormány 250 millió forinttal támogatja a fesztiválsorozatot.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

koncert program szórakozás zeneLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés