Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Operaházi programok Balatonfüreden

2015.07.25. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.07.23 - 07.26 / Helyszín: Balatonfüred
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Négynapos eseménysorozatot - szabadtéri koncerteket és operafilm-vetítést - tart csütörtöktől a Magyar Állami Operaház a balatonfüredi Gyógy téren.

Csütörtök este a budapesti dalszínház énekkara - immár harmadik alkalommal - népszerű operakórusokkal szórakoztatja a közönséget - közölte az intézmény szerdán.

Pénteken Sáfár Orsolya, Boncsér Gergely, Kálmándi Mihály és Palerdi András az Opera most záródó és a következő tematikus évadait szimbolizáló áriákat énekel a Magyar Állami Operaház zenekarának közreműködésével, az estet Bogányi Tibor vezényli. A szombati Anna-bálon a palotást idén is az Opera balettművészei táncolják.

Vasárnap este a Parasztbecsület és a Bajazzók évadnyitó bemutatóját láthatja filmen a Gyógy tér közönsége Lukács Gyöngyi, Alexandru Agache, valamint Rost Andrea és Kamen Chanev előadásában. Az esti koncertek műsorvezetője Ókovács Szilveszter, az Opera főigazgatója.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

zene koncert kultúraLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés