Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Operaházi programok Balatonfüreden

2015.07.25. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.07.23 - 07.26 / Helyszín: Balatonfüred
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Négynapos eseménysorozatot - szabadtéri koncerteket és operafilm-vetítést - tart csütörtöktől a Magyar Állami Operaház a balatonfüredi Gyógy téren.

Csütörtök este a budapesti dalszínház énekkara - immár harmadik alkalommal - népszerű operakórusokkal szórakoztatja a közönséget - közölte az intézmény szerdán.

Pénteken Sáfár Orsolya, Boncsér Gergely, Kálmándi Mihály és Palerdi András az Opera most záródó és a következő tematikus évadait szimbolizáló áriákat énekel a Magyar Állami Operaház zenekarának közreműködésével, az estet Bogányi Tibor vezényli. A szombati Anna-bálon a palotást idén is az Opera balettművészei táncolják.

Vasárnap este a Parasztbecsület és a Bajazzók évadnyitó bemutatóját láthatja filmen a Gyógy tér közönsége Lukács Gyöngyi, Alexandru Agache, valamint Rost Andrea és Kamen Chanev előadásában. Az esti koncertek műsorvezetője Ókovács Szilveszter, az Opera főigazgatója.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

zene koncert kultúraLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés