Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Várszínházi esték Kisvárdán

2015.07.04. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.07.04 - 08.30
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Operett, zenés vígjáték, musical, mesejáték, táncszínházi előadás és zenei fesztivál várja a közönséget az idei Várszínházi esték rendezvénysorozatán az észak-szabolcsi Kisvárdán szombattól.

Nyakó Béla, a szervező Kisvárdai Várszínház és Művészetek házának igazgatója elmondta: a nyitónapon nagy- és meseoperett-előadást tartanak. Délelőtt 10 órától a budapesti Fogi Színháza mutatja be a Hófehérke meg a törpék című darabot, este 20 órától pedig a Budapesti Bulvárszínház művészei lépnek színpadra a Marica grófnő című nagyoperettben.

Július 10-11-én Lesz Feszt extrémsport- és zenei fesztiválnak ad otthont a Kisvárdai Várszínház. Színpadra lép a többi között az Anna and the Barbies, Beatrice, Hobo, Majka és Curtus, Ákos, a Karmapirin, a Supernem, a Radar és a Vodku együttes is.

Július 18-án a budapesti Bánfalvy Stúdió előadásában Szabó Magda Abigél című színművét láthatják a színházkedvelők. Július 24-én táncszínházi előadás szerepel a programban, az Experidance Produkció Szenvedélyem, Velence címmel mutatja be műsorát.

Július 25-én mesemusicallel a Csillag Musical Társulat lép fel, az eredeti Disney-rajzfilm dalaival a Herkules című darabot játssza. Augusztus 1-én zenés mesejátékot, a Csipkerózsika című darabot nézhetik meg a vakációzó diákok a budapesti Körúti Színház előadásában. Ezen a napon a felnőtteknek a színház művészei Gábor S. Pál és a Gemini együttes legszebb dalaival a Spanyolul tudni kell című zenés nosztalgia-vígjátékot játsszák el.

Augusztus 8-án a Gyulai Várszínház vendégszerepel Kisvárdán a Füveskönyvek - az Élet nagy kérdései című darabbal, amely Márai Sándor, Hamvas Béla és Weöres Sándor bölcseleteit jeleníti meg. Augusztus 14-én, 29-én és 30-án a budapesti Turay Ida Színház előadásában a Vöröslámpás ház című zenés vígjátékot láthatja a közönség.

A Várszínházi esték előadássorozata augusztus 29-30-án a kisvárdai Doktorrock Színtársulat Tied a világ! előadásaival zárul, a darabban a Illés együttes egykori dalai hangzanak fel.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

előadás színház kultúraLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés