Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. April 27. Thursday, Mariann, Zita   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Várszínházi esték Kisvárdán

2015.07.04. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.07.04 - 08.30
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Operett, zenés vígjáték, musical, mesejáték, táncszínházi előadás és zenei fesztivál várja a közönséget az idei Várszínházi esték rendezvénysorozatán az észak-szabolcsi Kisvárdán szombattól.

Nyakó Béla, a szervező Kisvárdai Várszínház és Művészetek házának igazgatója elmondta: a nyitónapon nagy- és meseoperett-előadást tartanak. Délelőtt 10 órától a budapesti Fogi Színháza mutatja be a Hófehérke meg a törpék című darabot, este 20 órától pedig a Budapesti Bulvárszínház művészei lépnek színpadra a Marica grófnő című nagyoperettben.

Július 10-11-én Lesz Feszt extrémsport- és zenei fesztiválnak ad otthont a Kisvárdai Várszínház. Színpadra lép a többi között az Anna and the Barbies, Beatrice, Hobo, Majka és Curtus, Ákos, a Karmapirin, a Supernem, a Radar és a Vodku együttes is.

Július 18-án a budapesti Bánfalvy Stúdió előadásában Szabó Magda Abigél című színművét láthatják a színházkedvelők. Július 24-én táncszínházi előadás szerepel a programban, az Experidance Produkció Szenvedélyem, Velence címmel mutatja be műsorát.

Július 25-én mesemusicallel a Csillag Musical Társulat lép fel, az eredeti Disney-rajzfilm dalaival a Herkules című darabot játssza. Augusztus 1-én zenés mesejátékot, a Csipkerózsika című darabot nézhetik meg a vakációzó diákok a budapesti Körúti Színház előadásában. Ezen a napon a felnőtteknek a színház művészei Gábor S. Pál és a Gemini együttes legszebb dalaival a Spanyolul tudni kell című zenés nosztalgia-vígjátékot játsszák el.

Augusztus 8-án a Gyulai Várszínház vendégszerepel Kisvárdán a Füveskönyvek - az Élet nagy kérdései című darabbal, amely Márai Sándor, Hamvas Béla és Weöres Sándor bölcseleteit jeleníti meg. Augusztus 14-én, 29-én és 30-án a budapesti Turay Ida Színház előadásában a Vöröslámpás ház című zenés vígjátékot láthatja a közönség.

A Várszínházi esték előadássorozata augusztus 29-30-án a kisvárdai Doktorrock Színtársulat Tied a világ! előadásaival zárul, a darabban a Illés együttes egykori dalai hangzanak fel.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

színház kultúra előadásLegjobb cikkeink
Rajta vagy a listán?

Rajta vagy a listán?

Ha egy hirdetés azzal kecsegtet, hogy kaphatsz hitelt úgy is, ha szerepelsz a BAR-listán, a hirdető azt ígéri, hogy akkor is ad neked kölcsönt, ha egy adósságodat nem fizetted ki. TovábbTovábbhirdetés