Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Fröccs és Barbecue Fesztivál

2015.06.12. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.06.12. - 06.14 / Helyszín: Egyetemisták Parkja
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

2015. június 12-14 között rendezik meg a III. Fröccs és Barbecue Fesztivált, melynek idén az Egyetemisták Parkja ad otthont. A szervezők ez alkalommal is neves bortermelők szomjoltó nedűit és forró grillrácsokon készült sülteket kínálnak vendégeik számára. Június második hétvégéjén a szervezők minden lelkes grillezni vágyót a Duna-partra csábítanak, ugyanis a felállított grillsütőkön szakácsok segítségével elsajátíthatják a barbecue fortélyait. A rendezvény egyik fő attrakciója Tibi Atya standja lesz, ahol a rendezvény első napján, pénteken 5000 db ajándék fröccsöt osztanak ki a látogatóknak.

Idén külön figyelmet kapnak a grilles street food éttermek és az egyre népszerűbb Food Truckok is. A BBQ Piacon megtalálható lesz minden kellék, mely egy remek grillfogáshoz elengedhetetlen, úgy, mint a különleges házi fűszerek, olajok, mézek, szószok és sütőeszközök. A rendezvényen kiállító kiemelt éttermeknél magyar és nemzetközi ízvilágú hús és zöldség félék grillezett formáit ízlelhetik meg a látogatók.

A finom ételek mellé elengedhetetlen a méltán híres magyar frissítő ital: a FRÖCCS, mely kezdetben Jedlik Ányos feltaláló által Spriccer néven vált ismertté. A már megszokott fröccsök úgy, mint: kisházmester, hosszúlépés, viceházmester, kisfröccs, házmester, nagyfröccs, háziúr, sóher, mafla, polgármester, csatos, lámpás, Krúdy fröccs, kőműves fröccs mellett nem csak bor alapú, hanem vodka, whisky és sör spriccerek lesznek megtalálhatóak.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program gasztronómia fesztiválLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés