Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 26. Friday, Evelin, Fülöp   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Fröccs és Barbecue Fesztivál

2015.06.12. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.06.12. - 06.14 / Helyszín: Egyetemisták Parkja
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

2015. június 12-14 között rendezik meg a III. Fröccs és Barbecue Fesztivált, melynek idén az Egyetemisták Parkja ad otthont. A szervezők ez alkalommal is neves bortermelők szomjoltó nedűit és forró grillrácsokon készült sülteket kínálnak vendégeik számára. Június második hétvégéjén a szervezők minden lelkes grillezni vágyót a Duna-partra csábítanak, ugyanis a felállított grillsütőkön szakácsok segítségével elsajátíthatják a barbecue fortélyait. A rendezvény egyik fő attrakciója Tibi Atya standja lesz, ahol a rendezvény első napján, pénteken 5000 db ajándék fröccsöt osztanak ki a látogatóknak.

Idén külön figyelmet kapnak a grilles street food éttermek és az egyre népszerűbb Food Truckok is. A BBQ Piacon megtalálható lesz minden kellék, mely egy remek grillfogáshoz elengedhetetlen, úgy, mint a különleges házi fűszerek, olajok, mézek, szószok és sütőeszközök. A rendezvényen kiállító kiemelt éttermeknél magyar és nemzetközi ízvilágú hús és zöldség félék grillezett formáit ízlelhetik meg a látogatók.

A finom ételek mellé elengedhetetlen a méltán híres magyar frissítő ital: a FRÖCCS, mely kezdetben Jedlik Ányos feltaláló által Spriccer néven vált ismertté. A már megszokott fröccsök úgy, mint: kisházmester, hosszúlépés, viceházmester, kisfröccs, házmester, nagyfröccs, háziúr, sóher, mafla, polgármester, csatos, lámpás, Krúdy fröccs, kőműves fröccs mellett nem csak bor alapú, hanem vodka, whisky és sör spriccerek lesznek megtalálhatóak.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program gasztronómia fesztiválLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés