Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Több ezer program a 25. Művészetek Völgyében

2015.05.30. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.07.24-08.02
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Számos helyszínen több ezer program várja a látogatókat az idén fennállásának 25. évét ünneplő Művészetek Völgyében július 24. és augusztus 2. között - mondta el a M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában Márta István, a fesztivál igazgatója.

Az évforduló megünneplésére új helyszínként jelentkezik idén a kapolcsi Törzskávéház, ahol olyan helyi lakosokkal, szervezőkkel, zenészekkel és művészekkel találkozhatnak az érdeklődők, akik kulcsszerepet játszottak a fesztivál történetének elmúlt évtizedeiben.

Mindez elsősorban nem a nosztalgiázás, hanem a tapasztalatainknak a következő generáció számára való átadása miatt fontos - tette hozzá a Márta István, aki felidézte, hogy 25 évvel ezelőtt nem gondolták, és nem is tervezték, hogy ilyen hosszú időn keresztül minden évben lesz Művészetek Völgye.

A fesztiváligazgató kitért arra is, hogy a rendezvénynek helyszínt adó három Balaton-felvidéki falu - Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend - között idén is jár a "csigabusz", valamint most először elektromos autók is segítik a közlekedést. További újítás az az internetről letölthető mobilalkalmazás, amely nem csupán megkönnyíti a parkolást, de percről-percre nyomon követhetőek vele a fesztivál eseményei.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program rendezvény fesztiválLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés