Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 26. Friday, Evelin, Fülöp   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Több ezer program a 25. Művészetek Völgyében

2015.05.30. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.07.24-08.02
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Számos helyszínen több ezer program várja a látogatókat az idén fennállásának 25. évét ünneplő Művészetek Völgyében július 24. és augusztus 2. között - mondta el a M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában Márta István, a fesztivál igazgatója.

Az évforduló megünneplésére új helyszínként jelentkezik idén a kapolcsi Törzskávéház, ahol olyan helyi lakosokkal, szervezőkkel, zenészekkel és művészekkel találkozhatnak az érdeklődők, akik kulcsszerepet játszottak a fesztivál történetének elmúlt évtizedeiben.

Mindez elsősorban nem a nosztalgiázás, hanem a tapasztalatainknak a következő generáció számára való átadása miatt fontos - tette hozzá a Márta István, aki felidézte, hogy 25 évvel ezelőtt nem gondolták, és nem is tervezték, hogy ilyen hosszú időn keresztül minden évben lesz Művészetek Völgye.

A fesztiváligazgató kitért arra is, hogy a rendezvénynek helyszínt adó három Balaton-felvidéki falu - Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend - között idén is jár a "csigabusz", valamint most először elektromos autók is segítik a közlekedést. További újítás az az internetről letölthető mobilalkalmazás, amely nem csupán megkönnyíti a parkolást, de percről-percre nyomon követhetőek vele a fesztivál eseményei.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

fesztivál program rendezvényLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés