Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. March 26. Sunday, Emánuel   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Pihenj a zöldben!

2015.05.28. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.06.06 / Időpont: 10 óra  / Helyszín: Feneketlen-tó
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

A Danubius Hotels és együttműködő partnerei környezettudatos és egészséges zöld programokkal várják a családokat június 6-án, szombaton, 10.00 – 17.00 óra között a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.

Az elmúlt évek legnépszerűbb aktivitásai - környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madárvilág, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett idén izgalmas újdonságok is bekerültek a rendezvény programjába.

A felújított Budai Parkszínpadon a Talamba együttes 50 perc alatt a föld körül című interaktív koncertje szórakoztatja a család apraját-nagyját, környezetkímélő elektromos kisvonat  fáradhatatlanul furikázza majd az érdeklődőket a Feneketlen-tó körül.  Az látványos méretű Uniqa szűrőkamion ingyenes egészségmérésekkel várja a felnőtteket. Kihagyhatatlan játékos erőpróbát kínál a Magyar Olimpiai Bizottság „ 5 próba Rióban” programja. Az egészségmegőrző tematikát  tovább színesítik a gyógyvízkóstolók, masszázsok, meditációs csendsátor.

 
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

család pihenés programLegjobb cikkeink
Lakáspiac: fékezett pezsgés

Lakáspiac: fékezett pezsgés

Idén eddig tizennyolcezer lakóingatlan cserélt gazdát, kevesebb, mint a válságot követő legerősebb év első két hónapjában: akkor a forgalom megközelítette a húszezret is. TovábbTovábbhirdetés