Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Az ír sztepp Európa-bajnokai

2015.04.18. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.04.25 / Időpont: 11 óra, 19 óra / Helyszín: Vidám színpad, Eurocenter
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Kellemes, szórakoztató, színvonalas esti kikapcsolódásra invitálja közönségét a három ír sztepptánc Európa- bajnokot felvonultató, Európa szerte elismert versenytáncosokból álló Coincidance. A társulat formabontó stílusa két műfaj - az ír sztepp és a modern tánc - egyedülálló ötvözéséből alakult ki.

Idén áprilisban a társulat Széttáncolt Cipellők és Merlin című darabja ismét megtekinthető lesz. A Szentivánéji álom mesebeli figurái, jelmez- és látványvilága a vártnál jóval több kisgyerekes családot vonzott nézőink közé. A lelkes közönség arra ösztönözte a darab alkotóit, hogy új produkcióként a Grimm testvérek kedvelt meséjét, a Széttáncolt cipellőket válassza, mely április 25-én 11 órától látható a Vidám színpadon.

Melyik mese is passzolhatna jobban az ír sztepp Európa-bajnokaihoz, mint az izgalmas történet nyolc királylányról, akik éjjelente rongyosra táncolják a cipellőiket. A jóságos király eleinte nem is sejti, hogy leányai egy sötét, mesebeli herceg varázslata alatt állnak... Az előadást már 2 éves kortól ajánljuk kis és nagyobb gyermekeknek egyaránt.

Az Ír Sztepp Európa Bajnokai ezúttal az angolszász mondakör szövevényes világába is bevezetik nézőiket. Arthur király háborúval, szenvedéllyel és mágiával átszőtt legendája ihlette meg a Coincidance alkotóit: az április 25-én 19 órától látható Merlin című produkcióban a két őserő, a mindenkori jó és rossz állandó csatározásában csak Merlin teremthet egyensúlyt - a kétszíntű cselekményben Máb királynő és Niniane pogány istennők harcai irányítják a halandók sorsát is. Az előadást egyaránt ajánljuk az ifjúságnak, a fiatal felnőtteknek és idősebb nézőknek is.

 
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

színház tánc programLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés