Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Kertészeti kiállítás a Budai Arborétumban

2015.04.16. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2015.04.24 - 04.26 / Helyszín: Budai Arborétum
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Bonsai-kiállítás, előadások és virágkötészeti bemutató is várja az érdeklődőket április 24. és 26. között a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumának kertészeti szakkiállításán.

A 28. Corvinus Díszkert Kertészeti és Gasztronómiai Szakkiállítás és Vásár (korábbi nevén Tavaszi Dísznövény Szakkiállítás és Vásár) hat hektáros természetvédelmi területen különféle színes programokkal szórakoztatja a látogatókat - közölték a szervezők.

A programok között arborétumi- és növényismereti séta, szaktanácsadás, pálinka- és sörfőző bemutató is szerepel, emellett a közönség előadást hallhat a kaktuszokról, az ökológiai gazdálkodásról és a bonsai fák gondozásáról. A rendezvényen - gasztronómiai különlegességként - ehető virágokkal is sütnek-főznek.

A gyerekeket növényültetéssel, játszóházzal, a fazekas mesterség és a környezettudatosság elsajátítását segítő programokkal várják a szervezők.  
A kertészeti termékek és a rengeteg növény mellett idén is szerepet kapnak az élelmiszeripar képviselői: borkóstolót és minőségi borokat kínáló magyar borászatok, pálinka- és sörfőzdék, hazai kézműves sajtok, mézek, csokoládék és egyéb finomságok készítői is.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

arborétum kiállítás virágLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés