Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Magyar ízek vására

2015.03.28. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.03.27 - 03.29 / Helszín: Millenáris Kert
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Ismét várják a hamisítatlan magyar ízek kedvelőit a Millenáris Kertben. 2015. március 27-29 között minden ízletes és egészséges húsvéti fogást megkóstolhatnak a látogatók - sonka, tojás, torma, friss zöldségek és sajtok, édességek, kiváló magyar élelmiszerek, nemes pálinkák és borok között válogathatnak az érdeklődők.

Csak magyar és határon túli termelők és élelmiszer-kiállítók kínálják termékeiket minden ínyencnek és érdeklődőnek. A gyerekeket és a játékos kedvű felnőtteket a húsvéti szokásokhoz kapcsolódó interaktív programokkal, játékokkal és állatsimogatóval várják.

Az állatsimogatóban egy nagyméretű karámban 15 kisnyúl várja,hogy a gyermekek ölbe vegyék,simogassák, játszanak velük.

Húsvéti játszóház: húsvéti kézműves gyermekfoglalkozások - amíg a szülők nézelődnek, kóstolnak, a gyerekek is megtalálják a szórakozásukat. Lesz tojáskeresés, tojásfestés újfajta, érdekes technikákkal, ingyenes táncház igény esetén, pénteken és vasárnap.

Megérkezik hozzánk az Óriás Tojás: Magyarország legnagyobb húsvéti tojása, amit a látogatók festenek és színeznek. Fotózd le magad, tedd fel a Facebookra és meglepetés ajándékot is kaphatsz!

Amit mindig is szerettél volna tudni a tojáspatkolásról: Zsigóné Kati, a tojásdíszítés királynője és mindentudója, helyben patkolja a tojásokat és mutatja be a számtalan díszítési technikát.10.00 - 17.00 óra között várja a látogatókat.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program húsvét gasztronómiaLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés