Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Magyar ízek vására

2015.03.28. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.03.27 - 03.29 / Helszín: Millenáris Kert
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Ismét várják a hamisítatlan magyar ízek kedvelőit a Millenáris Kertben. 2015. március 27-29 között minden ízletes és egészséges húsvéti fogást megkóstolhatnak a látogatók - sonka, tojás, torma, friss zöldségek és sajtok, édességek, kiváló magyar élelmiszerek, nemes pálinkák és borok között válogathatnak az érdeklődők.

Csak magyar és határon túli termelők és élelmiszer-kiállítók kínálják termékeiket minden ínyencnek és érdeklődőnek. A gyerekeket és a játékos kedvű felnőtteket a húsvéti szokásokhoz kapcsolódó interaktív programokkal, játékokkal és állatsimogatóval várják.

Az állatsimogatóban egy nagyméretű karámban 15 kisnyúl várja,hogy a gyermekek ölbe vegyék,simogassák, játszanak velük.

Húsvéti játszóház: húsvéti kézműves gyermekfoglalkozások - amíg a szülők nézelődnek, kóstolnak, a gyerekek is megtalálják a szórakozásukat. Lesz tojáskeresés, tojásfestés újfajta, érdekes technikákkal, ingyenes táncház igény esetén, pénteken és vasárnap.

Megérkezik hozzánk az Óriás Tojás: Magyarország legnagyobb húsvéti tojása, amit a látogatók festenek és színeznek. Fotózd le magad, tedd fel a Facebookra és meglepetés ajándékot is kaphatsz!

Amit mindig is szerettél volna tudni a tojáspatkolásról: Zsigóné Kati, a tojásdíszítés királynője és mindentudója, helyben patkolja a tojásokat és mutatja be a számtalan díszítési technikát.10.00 - 17.00 óra között várja a látogatókat.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

húsvét program gasztronómiaLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés