Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Fürdők fiesztája

2015.03.21. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.03.22
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Kis hazánk a vizek Mekkája: hatalmas kincs birtokában vagyunk, melynek fontosságára, megóvására hívják fel a figyelmet a Víz Világnapjának rendezvényei. Idén a Víz Világnapján különböző stílusú kulturális produkciók pezsdítik fel a fővárosi fürdők programjait: koncerttel, DJ-vel, lézershow-val, hastánc- és tangóbemutatóval, valamint tánctanítással szórakoztatják a közönséget. Az ütős, vérforraló és újhullámos rendezvények mellett a töretlenül népszerű program sem maradhat el: a történelmi fürdőkben most is ingyenes vezetésekkel várják az érdeklődőket. Akik a látogatást követően helyesen válaszolnak a helyszíni Víz-kvíz játékban, páros fürdőbelépőt nyerhetnek.

A Széchenyi Fürdő egy igazán "ütős" fellépővel készül: a Strokes Percussion Group a klasszikus értelemben vett ütőhangszereken túl egyéb használati tárgyakat, eszközöket is megszólaltat nem rendeltetésszerűen. Humort sem nélkülöző koncertjüket 15 és 17.30 órakor élvezheti a közönség. A szépség- és egészség témájú vásár játékokkal, kedvezményekkel, ingyenes tanácsadással az uszoda felőli aulában kerül megrendezésre. Fürdővezetések, kulisszatitkokkal: 12 és 16 órakor. 21 hideg- és melegvizes medence, szaunák, wellness szolgáltatások, élményfürdő és különféle masszázsok között válogathatunk.

A Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda páratlan szecessziós díszletei közt 14 órától megcsodálhatjuk egy bemutató keretében az ölelések táncát, az Argentin Tangót, majd az azt követő ingyenes oktatáson el is sajátíthatjuk alaplépéseit! A 10, 13 és 16 órakor induló fürdővezetések során a ritkán nyitva álló Gellért forrás is megtekinthető. A különböző hőfokú medencék és szaunák mellett érdemes kipróbálni a lávaköves masszázst, a spa pedikűrt, a csokoládékezelést, a Kleopátra fürdőt vagy a gyógynövényes fürdőt.

A Rudas Gyógyfürdő különleges atmoszférájú lézer grafikákkal és térbeli effektekkel írt látványos vízi lézer show-ját akár a vízben lebegve is élvezhetjük 18:30-tól! Vezetések is indulnak a fürdőben napközben két alkalommal.

A Gellérthegy lábánál több, kisebb meleg vizű forrás is fakad, melyeket a legrégebben ismert budai hőforrások között tartanak számon. E forráscsoport része a Gül Baba forrás is, vizének hőmérséklete kb. 43°C. Vezetések indulnak 11, 12 és 13 órától. A látogatás regisztrációhoz kötött: idegenvezetes@spabudapest.hu

A Lukács Gyógyfürdő és Uszoda programja újhullámos: a Balkan Sound Dj sett előadásában akusztikus zene keveredik az elektronikus dallamokkal. Afro beat, Balkan, Funk, Brassil stílusú zenére szórakozhatnak a fürdőzők. Az új irányzat mellett a klasszikus vonal is megmarad: gyógyvízkóstolóval egybekötött vezetések indulnak 11 és 15 órakor.

A Király Gyógyfürdőben a hely hangulatához hűen hastánc produkciót tekinthetnek meg a vendégek Szőke Mirjam 2011 Príma különdíjas művésze, a Miss Bellydance Hungary királynője és a Midnight Diamonds előadásában. A fürdő érdekességeit egy séta során ismerhetik meg a látogatók. Vezetések indulnak 14, 16 és 18 órakor.

A Dagály Fürdő vendégei kedvezményes áron relaxálhatnak a masszőrök kezei alatt: 30%-os kedvezményt kapnak az aroma relax masszázsok árából. A Dagály két úszómedencéje és két különböző hőfokú termálmedencéje egész évben nyitva tart.

A Csillaghegyi Strandfürdő és Uszodában búvárok segítségével próbamerülés várja a vendégeket! Az úszóverseny idén sem marad el, különböző kategóriákban lehet majd jelezni. A felsőbb szinteken gyermekpancsoló és a napozóterület található, több mint 90.000 nm parkosított területen.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program fürdő fesztiválLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés