Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 26. Friday, Evelin, Fülöp   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Fürdők fiesztája

2015.03.21. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.03.22
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Kis hazánk a vizek Mekkája: hatalmas kincs birtokában vagyunk, melynek fontosságára, megóvására hívják fel a figyelmet a Víz Világnapjának rendezvényei. Idén a Víz Világnapján különböző stílusú kulturális produkciók pezsdítik fel a fővárosi fürdők programjait: koncerttel, DJ-vel, lézershow-val, hastánc- és tangóbemutatóval, valamint tánctanítással szórakoztatják a közönséget. Az ütős, vérforraló és újhullámos rendezvények mellett a töretlenül népszerű program sem maradhat el: a történelmi fürdőkben most is ingyenes vezetésekkel várják az érdeklődőket. Akik a látogatást követően helyesen válaszolnak a helyszíni Víz-kvíz játékban, páros fürdőbelépőt nyerhetnek.

A Széchenyi Fürdő egy igazán "ütős" fellépővel készül: a Strokes Percussion Group a klasszikus értelemben vett ütőhangszereken túl egyéb használati tárgyakat, eszközöket is megszólaltat nem rendeltetésszerűen. Humort sem nélkülöző koncertjüket 15 és 17.30 órakor élvezheti a közönség. A szépség- és egészség témájú vásár játékokkal, kedvezményekkel, ingyenes tanácsadással az uszoda felőli aulában kerül megrendezésre. Fürdővezetések, kulisszatitkokkal: 12 és 16 órakor. 21 hideg- és melegvizes medence, szaunák, wellness szolgáltatások, élményfürdő és különféle masszázsok között válogathatunk.

A Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda páratlan szecessziós díszletei közt 14 órától megcsodálhatjuk egy bemutató keretében az ölelések táncát, az Argentin Tangót, majd az azt követő ingyenes oktatáson el is sajátíthatjuk alaplépéseit! A 10, 13 és 16 órakor induló fürdővezetések során a ritkán nyitva álló Gellért forrás is megtekinthető. A különböző hőfokú medencék és szaunák mellett érdemes kipróbálni a lávaköves masszázst, a spa pedikűrt, a csokoládékezelést, a Kleopátra fürdőt vagy a gyógynövényes fürdőt.

A Rudas Gyógyfürdő különleges atmoszférájú lézer grafikákkal és térbeli effektekkel írt látványos vízi lézer show-ját akár a vízben lebegve is élvezhetjük 18:30-tól! Vezetések is indulnak a fürdőben napközben két alkalommal.

A Gellérthegy lábánál több, kisebb meleg vizű forrás is fakad, melyeket a legrégebben ismert budai hőforrások között tartanak számon. E forráscsoport része a Gül Baba forrás is, vizének hőmérséklete kb. 43°C. Vezetések indulnak 11, 12 és 13 órától. A látogatás regisztrációhoz kötött: idegenvezetes@spabudapest.hu

A Lukács Gyógyfürdő és Uszoda programja újhullámos: a Balkan Sound Dj sett előadásában akusztikus zene keveredik az elektronikus dallamokkal. Afro beat, Balkan, Funk, Brassil stílusú zenére szórakozhatnak a fürdőzők. Az új irányzat mellett a klasszikus vonal is megmarad: gyógyvízkóstolóval egybekötött vezetések indulnak 11 és 15 órakor.

A Király Gyógyfürdőben a hely hangulatához hűen hastánc produkciót tekinthetnek meg a vendégek Szőke Mirjam 2011 Príma különdíjas művésze, a Miss Bellydance Hungary királynője és a Midnight Diamonds előadásában. A fürdő érdekességeit egy séta során ismerhetik meg a látogatók. Vezetések indulnak 14, 16 és 18 órakor.

A Dagály Fürdő vendégei kedvezményes áron relaxálhatnak a masszőrök kezei alatt: 30%-os kedvezményt kapnak az aroma relax masszázsok árából. A Dagály két úszómedencéje és két különböző hőfokú termálmedencéje egész évben nyitva tart.

A Csillaghegyi Strandfürdő és Uszodában búvárok segítségével próbamerülés várja a vendégeket! Az úszóverseny idén sem marad el, különböző kategóriákban lehet majd jelezni. A felsőbb szinteken gyermekpancsoló és a napozóterület található, több mint 90.000 nm parkosított területen.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

program fesztivál fürdőLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés