Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 22. Saturday, Magdolna   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Tízéves a Magyar Borok Bálja

2015.02.21. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.02.21 / Helyszín: InterContinental Budapest
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

2015. február 21-én immáron 10. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek az InterContinental Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeknek. A Magyar Borok Báljának borsorhoz illő menüjét a Corso Étterem séfje, Ulf Burbach állítja össze.

A borsort úgy állították össze, hogy felvonultassa azon hazai bortípusokat, amelyek mind belföldi, mind nemzetközi piacon megjeleníthetik a magyar minőségi borkínálatot. Szerepel benne tradicionális készítésű pezsgő, olaszrizling, furmint, kékfrankos, bordeaux-i típusú vörös házasítás, Tokaji desszertbor, és egy vendégbor is. Utóbbi, 2015-ben a kadarka, amely szintén hazánk jellegzetes fajtája és amelyet Dúzsi Tamás, a 2014. év bortermelője készített.

Az előző évhez hasonlóan most is megtartják a rendhagyó kóstolót, amelyen gasztronómiai szakértők, újságírók, báli vendégek társaságában ízleljük meg a menüsort.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

bőr program bálLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés