Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 26. Friday, Evelin, Fülöp   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Tízéves a Magyar Borok Bálja

2015.02.21. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.02.21 / Helyszín: InterContinental Budapest
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

2015. február 21-én immáron 10. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek az InterContinental Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeknek. A Magyar Borok Báljának borsorhoz illő menüjét a Corso Étterem séfje, Ulf Burbach állítja össze.

A borsort úgy állították össze, hogy felvonultassa azon hazai bortípusokat, amelyek mind belföldi, mind nemzetközi piacon megjeleníthetik a magyar minőségi borkínálatot. Szerepel benne tradicionális készítésű pezsgő, olaszrizling, furmint, kékfrankos, bordeaux-i típusú vörös házasítás, Tokaji desszertbor, és egy vendégbor is. Utóbbi, 2015-ben a kadarka, amely szintén hazánk jellegzetes fajtája és amelyet Dúzsi Tamás, a 2014. év bortermelője készített.

Az előző évhez hasonlóan most is megtartják a rendhagyó kóstolót, amelyen gasztronómiai szakértők, újságírók, báli vendégek társaságában ízleljük meg a menüsort.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

bőr bál programLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés