Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 26. Friday, Evelin, Fülöp   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Kezdődik a Hófesztivál!

2015.01.29. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.01.29 - 01.31 / Helyszín: Sípark Mátraszentistván
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

2015-ben is megrendezésre kerül az ország legnagyobb havas eseménye, a 3 napos Hófesztivál!

Az ország legnagyobb, sípályán lévő havas fesztiválját rendezik meg a Mátraszentistváni Síparkban. A hangulatról a folyamatos zene, a fellépő együttesek, gyerekprogramok gondoskodnak.

A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést és a snowboardozást. Ez a legnagyobb olyan téli családi fesztivál Magyarországon, amely három napon keresztül, több zenei színpaddal és neves előadókkal szórakoztatja a közönséget.

A házigazda szerepében a Class FM műsorvezetője Rákóczi Feri szórakoztatja a vendégeket. Egy fesztivál elmaradhatatlan része az esti zenei program. Pénteken egy fergeteges koncertet ad elő Ivan & The Parazol, rockegyüttes. A Hófesztivál szombati napján az Alpesi Nagyszínpad vendégei lesznek a Zagar, alternatív rock, elektronikus band, és a Bestof Zenekar, rádiós műsorvezetők együttese Rákóczi Ferivel.

A Hófesztivál természetesen a pályán is egész nap zajlik, olyan egyedülálló programokkal mint például a Machu Kupa országos nyílt gyermek síverseny, vagy a II. Mátra Classic Veterán Síverseny, Irigy Hónaljmirigy zenei paródia valamint az előző évben is nagy sikert aratott "Vidróczki Tüze" esti show. A záró show néptánc előadással, Vidróczki Márton nevéhez kötődő hangulatot teremtettünk, pirotechnikával felszerelt ratrakokkal, betyárnak öltözött síoktatók formációs lesiklásával, és a betyárok durrogtatását idéző hatalmas tűzijátékkal zárul.

A rendezvény ideje alatt ingyenes sí-, és snowboardoktatás lesz, a Téli Varázssétányon pedig bemutatkoztak a síiskolák és több hazai sportszerforgalmazó is.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

fesztivál télLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés