Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Kezdődik a Hófesztivál!

2015.01.29. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2015.01.29 - 01.31 / Helyszín: Sípark Mátraszentistván
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

2015-ben is megrendezésre kerül az ország legnagyobb havas eseménye, a 3 napos Hófesztivál!

Az ország legnagyobb, sípályán lévő havas fesztiválját rendezik meg a Mátraszentistváni Síparkban. A hangulatról a folyamatos zene, a fellépő együttesek, gyerekprogramok gondoskodnak.

A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést és a snowboardozást. Ez a legnagyobb olyan téli családi fesztivál Magyarországon, amely három napon keresztül, több zenei színpaddal és neves előadókkal szórakoztatja a közönséget.

A házigazda szerepében a Class FM műsorvezetője Rákóczi Feri szórakoztatja a vendégeket. Egy fesztivál elmaradhatatlan része az esti zenei program. Pénteken egy fergeteges koncertet ad elő Ivan & The Parazol, rockegyüttes. A Hófesztivál szombati napján az Alpesi Nagyszínpad vendégei lesznek a Zagar, alternatív rock, elektronikus band, és a Bestof Zenekar, rádiós műsorvezetők együttese Rákóczi Ferivel.

A Hófesztivál természetesen a pályán is egész nap zajlik, olyan egyedülálló programokkal mint például a Machu Kupa országos nyílt gyermek síverseny, vagy a II. Mátra Classic Veterán Síverseny, Irigy Hónaljmirigy zenei paródia valamint az előző évben is nagy sikert aratott "Vidróczki Tüze" esti show. A záró show néptánc előadással, Vidróczki Márton nevéhez kötődő hangulatot teremtettünk, pirotechnikával felszerelt ratrakokkal, betyárnak öltözött síoktatók formációs lesiklásával, és a betyárok durrogtatását idéző hatalmas tűzijátékkal zárul.

A rendezvény ideje alatt ingyenes sí-, és snowboardoktatás lesz, a Téli Varázssétányon pedig bemutatkoztak a síiskolák és több hazai sportszerforgalmazó is.

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

tél fesztiválLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés