Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Sütemény- és tortafesztivál lesz hétvégén!

2016.11.12. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2016.11.12 - 11.13 / Helyszín: Millenáris Park
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

A mese a fő témája az idei sütemény- és tortafesztiválnak, amelyen hagyományos és újhullámos cukrászatok mutatják be termékeiket a hétvégén a Millenáris parkban.

A Millenáris park B csarnokában a cukrászatok mellett bemutatkozási lehetőséget kapnak a cukrászati manufaktúrák és tortakészítők is, a közönséget pedig esküvői tortakülönlegességekkel, tortakészítő workshopokkal, előadásokkal és cukorvirág készítéssel várják. A rendezvényen lehetőség lesz a legismertebb bloggerekkel is megismerkedni - közölték a szervezők.

A mese mint fő téma az idei torta-designpályázat tematikája is egyben, erre profi és hobbi cukrász kategóriában nevezhettek a versenyzők. A rendezvény első napján rangos zsűri értékeli az alkotásokat, valamint megválasztják a "Sütnicake" tortáját is, amely a többi nevezésre készült alkotással együtt a fesztiválon mutatkozik be.

A kiállított alkotásokat árverésre bocsátják, a befolyt összegből állami gondozásban lévő gyerekeket ajándékoznak meg a szervezők. Idén a program kísérőrendezvényeként először tartják meg a Karácsonyi Dekor Placcot, amelyen hasznos dekorációs, lakberendezési és ajándékötletekkel készülnek a szervezők.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

torta program gasztronómia süteményLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés