Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

A növényi ételek ünnepe

2016.06.18. | Ötvenentúl.hu
Dátum: 2016.06.16 - 06. 19. / Helyszín: Budapest
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Kiváncsi vagy, milyen íze lehet egy tisztán növényi alapanyagokból készült hamburgernek? Érdekel hogyan lehet jól lakni egy vegán hot doggal? Esetleg elgondolkodtál már azon, hogy milyen lehet egy nyers vegán töltött káposzta, vagy egy növényi rántott sajt és hogy ezek miből készülhetnek? Hát a superfood zöldturmixok érdekelnek? Vagy csak simán ennél egy zöldséges-magvas egytálételt?

A fent említett finomságokon kívül számos egyéb vegán, azaz tisztán növényi alapanyagokból készült ételt kóstolhatsz június 16-tól 19-ig, amikor is az Allee melletti sétálóutca szabadtéri gasztrofesztiválos forgataggá alakul a várossal, barátaiddal és veled.

Magyarország I. Vegan Food Festjén csak vegán és nyers vegán ételek szerepelnek a palettán, melyeket Magyarország legkedveltebb vegán és nyers vegán éttermei, ételbárjai, street fooderei és sütizői prezentálnak.

Mi lesz a rendezvény különlegessége?
Minden kiállító egy olyan előétellel, főétellel vagy desszerttel készül, mely nem szerepel étlapján, melyet kifejezetten erre a rendezvényre készít, melyet csak ezen a rendezvényen kóstolhatsz meg. Ugye nem akarsz lemaradni?

Emellett minden nap ételkészítő workshopok és alapanyag bemutatók lesznek Magyarország legizgalmasabb vegán és nyers vegán séfjeivel.
Az ételkiállítók mellet vegán sörös stand, vegán könyves stand és sok más egyéb érdekesség is lesz az I. Vegan Food Festen!

Forrás: port.hu
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

vegán fesztivál gasztronómiaLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés