Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Nyári Etyeki Piknik a hétvégén

2016.06.04. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2016.06.04 -06.05 / Helyszín: Etyek
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Ismét megrendezik a hétvégén a Nyári Etyeki Pikniket. Rókusfalvy Pál borász, szervező az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti műsorában felidézte, hogy tizenötödik alkalommal tartják meg az eseményt, és minden alkalommal keresik az előrelépés lehetőségét.

"Sok a fiatal látogató, ezért is szervezünk Piknik Borkollégiumot hivatásos szakoktatókkal, szombaton és vasárnap is száz-száz embert tudunk fogadni erre az eseményre. Lesznek programok a legkisebbeknek is, a színpadon világzene fog szólni" - sorolta Rókusfaly Pál.

A Gasztrosétányon bor- és pezsgőkóstolókat tartanak, több mint húsz présháznál lesznek színes események, a házias ételek mellett kulturális és gyermekprogramokkal, kézműves vásárral várják az érdeklődőket. Fellép mások mellett a Zűrös Banda, a Góbé és a Csángálló Zenekar, a Korda stúdióban kaszkadőr-bemutatót tartanak. Szombaton 14 órától egy futballmeccsen a Magyar Borászok csapata a Magyar Országgyűlés válogatottjával játszik.

A szervező elmondta, hogy a fővárostól 20 perces utazással elérhető Etyekre a megszokott közlekedési eszközökön túl a Blaha Lujza térről etyeki borjárat indul.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

piknik program EtyekLegjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés