Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. March 28. Tuesday, Gedeon, Johanna   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Nyári Etyeki Piknik a hétvégén

2016.06.04. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2016.06.04 -06.05 / Helyszín: Etyek
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Ismét megrendezik a hétvégén a Nyári Etyeki Pikniket. Rókusfalvy Pál borász, szervező az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti műsorában felidézte, hogy tizenötödik alkalommal tartják meg az eseményt, és minden alkalommal keresik az előrelépés lehetőségét.

"Sok a fiatal látogató, ezért is szervezünk Piknik Borkollégiumot hivatásos szakoktatókkal, szombaton és vasárnap is száz-száz embert tudunk fogadni erre az eseményre. Lesznek programok a legkisebbeknek is, a színpadon világzene fog szólni" - sorolta Rókusfaly Pál.

A Gasztrosétányon bor- és pezsgőkóstolókat tartanak, több mint húsz présháznál lesznek színes események, a házias ételek mellett kulturális és gyermekprogramokkal, kézműves vásárral várják az érdeklődőket. Fellép mások mellett a Zűrös Banda, a Góbé és a Csángálló Zenekar, a Korda stúdióban kaszkadőr-bemutatót tartanak. Szombaton 14 órától egy futballmeccsen a Magyar Borászok csapata a Magyar Országgyűlés válogatottjával játszik.

A szervező elmondta, hogy a fővárostól 20 perces utazással elérhető Etyekre a megszokott közlekedési eszközökön túl a Blaha Lujza térről etyeki borjárat indul.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Etyek program piknikLegjobb cikkeink
Lakáspiac: fékezett pezsgés

Lakáspiac: fékezett pezsgés

Idén eddig tizennyolcezer lakóingatlan cserélt gazdát, kevesebb, mint a válságot követő legerősebb év első két hónapjában: akkor a forgalom megközelítette a húszezret is. TovábbTovábbhirdetés