Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 26. Friday, Evelin, Fülöp   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

A birspárlatok az idei Belvárosi Pálinka Napok főszereplői

2016.04.30. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2016.04.28. - 04.30. / Helyszín: Városháza Park
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Az ország különböző részein termesztett, birsből készült pálinkák a főszereplői az idei Belvárosi Pálinka Napoknak. Az ingyenesen látogatható rendezvényen 22 hazai főzde lesz jelen a budapesti Városháza Parkban - közölték a szervezők.

A közlemény szerint a prémium pálinkák nagy választéka mellett bemutatják az év tíz legjobb birspálinkájának házasításával készült Év pálinkáját is. A zsűri az idén a Márton és Lányai, a Zimek, a Nobilis, a Cruxx, a Békési, a Gyulai, a Csalló, a Schiszler, a Tokaj Spirit és a Spiritus Primus pálinkafőzdék tételeit választotta ki.

Mint írják, a versenyen a tételek kiválasztása a nemzetközi szabványoknak megfelelő húszpontos rendszerben történt. A szakértők vakkóstolás során döntöttek a házasítás gerincét adó párlatról, majd hozzáadták a többi tételt is.

"Magyarország pálinkafőzdéi 2011 óta készítik el az Év pálinkáját, amelynek célja, hogy bemutassa a fogyasztóknak az adott év gyümölcsét. Az idei rendezvény tökéletes alkalom arra, hogy kiemelkedő minőségű birspárlatokon keresztül ismerkedjenek meg az érdeklődők az azonos gyümölcsből készülő párlatok sokszínűségével " - idézte a közlemény Maros Róbert főszervezőt.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

fesztivál belváros pálinkaLegjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés