Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 16. Wednesday, Ábrahám   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Karcsúsítás fehérneművel

2013.12.30. | Berényi Mariann
Elégedetlen vagy az alakoddal? Szeretnéd, ha a szűkebb fazonú ruhákban is csinosan mutatnál? Nézz szét az alakformáló fehérneműk között!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

A nők túlnyomó többsége kritikusan szemléli magát. Biztos te is mosolyogva figyeled, ahogy a 18 éves lányok szörnyülködve nézegetik számodra láthatatlan pocakjukat a tükörben.
Ilyenkor bizonyára a te fejedben is megfordul a gondolat: látnák az enyémet! Bizony, idővel még a legfegyelmezettebb életmód mellett is gondot okozhat, hogy hasad, csípőd, melled és feneked elveszíti tartását. Hidd el, kortól független szépséged és vonzerőd nem a feszes combokon múlik: belső ragyogásod, önbizalmat sugárzó megjelenésed könnyen árnyékot vethet ezekre a problémákra!

Tested megváltoztathatatlan folyamatai azonban nem jelentik azt, hogy le kell mondanod az öltözködés öröméről. A megfelelően megválasztott fehérneműk segítségével sokat korrigálhatsz alakodon, megjelenéseden. A mai technikáknak, korszerű, lélegző anyagoknak köszönhetően nem kell tartanod attól, hogy ezért a szépségért egész estés szenvedéssel kell fizetned. A fehérneműüzletekben kapható alakformáló nadrágok, fűzők többsége kényelmes viselet.

Alakformáló női alsó

Legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha alakformáló bugyit vásárolsz. A több színben is kapható, rugalmas anyagból készült nadrágocskák megemelik a feneket, és összeszorítják a hasat. Bár ezek a fehérneműk jó áron kaphatók a különböző csomagküldő áruházaknál, mégis érdemes olyat vásárolnod, amelyet felpróbáltál. Mivel ezeket az alsókat a hétköznapokban is hordhatod, rendkívül fontos, hogy kényelmesek és valóban karcsúsítók legyenek.
A csípőszorítóként árult fehérnemű hatása még erősebb, segítségével derék alatt számíthatsz pozitív hatásra. 

Fűzők

A nők az ideális darázsderék érdekében évszázadok óta élnek ezzel az egykor kínzószerszámnak is beillő fehérneművel. Való igaz, a különféle, hosszanti merevítővel ellátott fehérneműknél inkább semmivel sem varázsolhatsz magadnak karcsú derekat, szebb tartású mellet. Mára már nem kell halcsontba préselned magad, ha egy fűző segítségével szeretnél jól mutatni, mert a mai készítők rozsdamentes acélból készült merevítőkkel adnak tartást ennek a ruhadarabnak.

Ma a fehérnemű-kínálatban szebbnél szebb fűzőkölteményekkel, korszázsokkal találkozhatunk. Mielőtt a csipkés csodák közül választanál, nem árt, ha tudod, hogy ezek anyaguknál fogva nem tudnak komoly alakformáló hatást biztosítani.
Ha megjelenésedet szeretnéd korrigálni, a következő típusok közül érdemes választanod:

Corselet
A corselet erősebb, rugalmas anyagból varrt, egyrészes fűző fehérnemű. Enyhén korrigálja az alakot.

Fűző
A fűző több mint egytucatnyi rugalmas acélmerevítővel készül. A rögzítést elöl apró kapcsok biztosítják. Viselőjének tökéletes tartást ad, ülő helyzetben is szépen áll, és mozgás közben sem ráncosodik.
Hosszúságát tekintve négy alapszabásformában léteznek fűzők: mellet eltakaró, félmelles, mell alatti fűzők és derékfűzők. Az első kettőt blúz, top helyett viselhetik a fiatalabbak, de a mell alatti, valamint a derékfűzőket fehérneműként te is hordhatod ruhád alatt. 

Fűzőnadrág
A fűzőnadrág rövid vagy száras, rugalmas anyagból készült nadrág, amely formázza a hasat, a feneket és a combokat. Jó tartást biztosít, ráadásul kényelmes viselet.

Az alakformáló fehérneműk nem csodaszerek, a jelentősebb domborulatokat nem tüntetik el. Sajnos használatukkal egyetlen nő sem válthatja ki az átgondolt táplálkozást és a rendszeres testmozgást.
Viseletük azonban így is ajánlott, hiszen ezek a fehérneműk az öltözet alatt formát adnak a túlcsorduló idomoknak is.


Öltözz alkatod szerint!
Úgy érzed, egyetlen ruha sem áll jól neked? Segítünk alakod besorolni, és eláruljuk, milyen trükkökkel öltözhetsz igazán csinosan, nőiesen.  tovább Tovább
Hogyan öltözz szexisen?
A nagy divattervezők sem húszévesek már, mégis mindig bombajól néznek ki. Ideje ellesni egy-két fortélyt tőlük!  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

divat alakformálásCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés