Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 28. Wednesday, Irén, Levente   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Tökéletes alak 5 perc alatt!

2011.04.14. | Ötvenentúl.hu
Úgy érzed, az alakod némi korrekcióra szorul? Gyors és praktikus megoldásként próbáld ki az alakformáló fehérneműket!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Legyen szó bár az Oscar-gáláról vagy más nagyszabású eseményről, a vörös szőnyegen felvonuló színésznők tökéletes alakját mindenki megcsodálja. Arra már kevesebben gondolnak, hogy a csillogó látvány némi kis csalásnak is köszönhető, tudniillik a sztárok testhez simuló ruhája alatt szoros fűző, csípőszorítós bugyi, combformáló kisnadrág rejlik.

Egy-két méretet lehet csalni

Az ilyen alakformáló fehérneműk nagyon praktikusak, és ma már te is kipróbálhatod őket. Ha körülnézel, láthatod, hogy a legtöbb nő a derékvonalával, a csípője, a hasa vagy a feneke méretével, a combja tájékával elégedetlen. Lehet persze fogyókúrázni és sportolni, de vannak makacs kilók, amelyek miatt nem mindig sikerül ezeket a testrészeket formába hozni. Ilyenkor érdemes korrigálni őket ilyen fehérneművel.
Ma már jó néhány fehérneműt gyártó cég kínál alakformáló darabokat, amelyek szuper nőies kivitelben kaphatók. Ezek az alsóneműk diszkréten segítenek vonalaid finomításában, miközben szexis, nőies megjelenést biztosítanak. Látványosan javíthatják a megjelenésedet (állítólag egy-két ruhaméretet lehet velük csalni) és ezzel az önbizalmadat.

Manapság már szó sincs olyan kínzó fűzőről, amellyel a nők valaha valóban megdöbbentően karcsúra szorították össze magukat, de amelyben még levegőt sem lehet kapni. Hála a korszerű, rugalmas alapanyagoknak és gyártási technológiáknak, ezek a modern fehérneműk kényelmesek, és a legvékonyabb, leginkább testre simuló ruhák alá is nyugodtan felveheted őket, mert alig látszanak.

 

A szuper és szupernőies fehérneműk laposabbá teszik a hasat, karcsúbbá a derék ívét, megemelik a popsit, formálják a comb külső és belső vonalát, illetve szebbé teszik a dekoltázst. Ha az alakformáló fehérneműk viselésén túl még néhány egyszerű öltözködési szabályt is szem előtt tartasz, könnyen varázsolhatsz magadnak tökéletes alakot!

Az alakformálás titkai

  1. Válaszd a saját méreted! Mindenki alkata más és más, a széles méretbeli kínálatból válaszd mindig a leginkább rád illő méretet.
  2. Formázd az alakod! Ha megfigyeled, még ma is sok nő rejti el testét előnytelen és túlságosan bő ruhákba, holott ennél sokkal hatékonyabb és előnyösebb megoldás is létezik. Az alakot formáló fehérneműk karcsú sziluettet varázsolnak, ennek köszönhetően még a manapság divatos testhez simuló ruhákban is jól érezheted magad.
  3. A textilek közül válassz lágyan omló darabokat! A lágy esésű, finoman omló anyagok kevésbé erősítenek, és elrejtik a problémás területeket. A megfelelő ruha kiválasztásakor ügyelj erre az anyagtulajdonságra.
  4. Ruhadarabjaid vonalának megválasztásakor törekedj rá, hogy elhárítsd a figyelmet a kevésbé előnyös testrészeidről! A testet körülölelő vagy oldalt ráncolt felsőrészek és ruhák például elsősorban a has területéről vonják el a figyelmet. A lazán testre simuló anyag pedig jótékonyan fedi el az apró hurkácskákat.
  5. Igazítsd a tested vonalához a ruhákat! Az igény szerint állítható részletek nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a ruha mindig tökéletesen illeszkedjen viselőjére. Jó példa lehet erre az olyan térdnadrág, amelynek méretét a szárán található gombos csattal lehet szabályozni.

Ezt látnod kell! A leghíresebb női...
A kicsi vagy a nagy mell a szebb? A kérdésre korszakonként eltérő válaszok születtek. Nézzük!  tovább Tovább
Ezt nézd meg! A legszebb duci nők
A gömbölyű idomok szépek és nőiesek – ezt bizonyítja a világ legszebb, plusz-méretű modelljeinek sikere.  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

alakformálás fehérneműCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés