Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 28. Wednesday, Irén, Levente   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

5 üdítő szextipp a Káma Szútrából

2015.07.10. | Ferenczy Mária
A jó szex nincs korhoz kötve. Akár volt már benne részed, akár nem, miért vonnád meg magadtól? Íme, 5 vérpezsdítő tipp!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

A Káma Szútra az élet érzéki örömeinek egyik legősibb könyve – indiai módra –, és sokkal több, mint bármelyik nyugati értelemben vett szexuális tankönyv. Nem a lecsupaszított szexuális aktusra, hanem a teljes szexuális kiteljesedésre, az öröm meglelésére, a bizalmi párkapcsolat kialakítására tanít. Tanácsait megfogadva nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan okozz örömöt partnerednek, hanem abban is segít, hogy megismerd saját tested, saját szexualitásod – ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy teljesen elfogadd, megértsd önmagad, s ezáltal megleld a harmonikus élethez vezető utat.

Szabadulj meg korábbi előítéleteidtől: a Káma Szútra nem pornóra tanít, nem csupán a „bevállalós” fiatalok olvasmánya lehet. Téged is támogat abban, hogy megszabadulj a tiltott, bűnös testiség gondolatából eredő gátlásoktól, és megismerd, milyen az, amikor két ember őszintén közel engedi, befogadja, szereti és kívánja egymás testét.

Légy magabiztos!

A férfiak számára nincs is annál vonzóbb, mint egy magabiztos nő. Mindegy, hány éves vagy, ahogy partnered életkora sem fontos, egy biztos: a bizonytalan, esetlen próbálkozások olykor-olykor bájosak, ám folyamatosan kiábrándítóan hatnak. Legyen szó régi, avagy egészen új kapcsolatról. Ha tisztában vagy vonzerőddel, ha magabiztos vagy a szexben, partnered elképesztő kedvvel reagál majd.

Élvezzétek egymás testét!

Persze könnyű azt mondani, hogy légy magabiztos, ha úgy érzed, az ezer évvel ezelőtti bókok már rég nem tartják benned a lelket. Ahhoz, hogy mind a ketten nyíltan vegyetek részt az aktusban, erősítenetek kell egymást. Mondd el kedvesednek, hogy mit szeretsz, mi tetszik benne, hogy számodra szép, izgalmas és izgató. Ha képes vagy fizikai adottságaival kapcsolatos kételyeit eloszlatni, ő is ezt teszi majd veled. A kölcsönös erősítés révén pedig hirtelen szexi nő és kiemelkedően férfias férfi találkozik az ágyatokban.

Beszélj!

A testiséggel kapcsolatos nyílt és őszinte kommunikáció minden kapcsolatban fontos, de különösen akkor jut nagy szerephez, ha még csak kóstolgatjátok egymást az ágyban. Elvégre honnan tudná partnered, hogy mi jó neked, ha életében először vagy másodszor találkozik a testeddel? A beszéd és a folyamatos visszajelzés számodra is fontos, hiszen így te magad is megismerheted igényeidet. Segíts kedvesednek, hogy örömöt nyújthasson neked, és igazán férfinak érezhesse magát veled.

Ne feledd: előjáték!

Az előjáték fontossága nem kétség,  sok pár mégsem fordít rá elegendő figyelmet. Ez különösen igaz a középkorú párokra, holott ha belegondolsz, a szexre is igaz, hogy ajtóstul rontani a házba a legnagyobb hiba, amit az élvezet ellen elkövethettek. És nem kell egyből „perverz” dolgokra gondolnod, hiszen az előjáték fogalma igen tág, és testre szabható. Ide értendő a kellemes vacsorával, gyertyafénnyel, simogatásokkal, tánccal, gyengéd csókokkal keltett hangulat is, mely biztosan segít párodnak, hogy ráhangolódjon az odaadó és figyelmes szexre.

Lepd meg kedvesed!

A szex sose legyen rutin! Elvégre nem úgy kellene rá gondolni, mint egy fizikai szükséglet kényszeres kielégítésére. A szex titkos, bizalmas dolog, amely kizárólag két emberre tartozik, nekik okoz örömöt, nekik segít a gátlások levetkőzésében. A kötelező szexnél nincs rosszabb. Hogy egyikőtök se érezze megszokásnak a szexet, próbáld meglepni kedvesed. Sokszor elég egy kevéske változtatás, és máris az újdonság erejével hatnak az egyébként jól ismert mozdulatok. Fűszerezzétek szexuális életeteket új helyszínekkel – minden extremitás nélkül, a lakáson, a szobán belül mozogva –, új időzítéssel – nem mindig ugyanabban a napszakban, ne váljon például az esti lefekvés rutinszerű menetének részévé –, új módszerekkel – ha mindig kedvesed kezdeményez, tedd meg most te helyette, éreztesd vele, hogy vágysz az együttlétre.


7 érdekes tény a szexuális...
A szexuális zavarok fogalma alá tartózó problémák sokkal összetettebbek, mint gondolnád. A legtöbbet azonban jól lehet kezelni.  tovább Tovább
Szex 40 fölött: több kéne belőle
A szexuális élet nem vész el, csak átalakul. A WEBBeteg a 40 év fölöttiek szexuális igényeit, problémáit mérte fel.   tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

férfi szex lélel párkapcsolatCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Alzheimer-kór
Alvászavar
Depresszió
Rá ne fázz!
Fájdalom nélkül
Inkontinencia
Mentális frissesség
Mióma


hirdetés

hirdetés


hirdetés

hirdetés