Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 22. Saturday, Magdolna   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Táskakörkép

2008.08.02. | Berényi Mariann
Egy jó táska amellett, hogy az összes holmidat elnyeli, feldobja megjelenésedet. A nyár végi kiárusításokon jártunk, ahol az árcédulákat vettük szemügyre.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

A táska az egyik legfontosabb kiegészítő. Azon kívül, hogy feldobhatod vele megjelenésedet, még szükséged is van rá. Egy igazi női táska mindent befogad, elraktároz, és ha szükséged van rá, ki is ad.
Körülnéztünk, hogy idén milyen táskákkal érdemes gazdagítanod nyári ruhatáradat.

Vászontáska

Az idei nyár legnagyobb slágere a vászontáska. Nincs olyan táskabolt, áruház, ahol ne válogathatnál a színesebbnél színesebb nyári kiegészítők közül. Pöttyös, csíkos, virágos és egyszínű vásznakból készült retikülök, tarisznyák, strandtáskák kelletik magukat már az akciós áruk között. Az időnként meglepően alacsony árak mellett csak azon érdemes gondolkodnod, hogy nyári szoknyáidhoz, ruháidhoz, cipőidhez milyen minta és szín illik.

Figyelem! Mielőtt azonban egy-egy színösszeállításba beleszeretsz, mérlegeld, hogy kézben, vállon vagy keresztben szereted-e viselni a táskát. Bár az idei szezon slágere a rövid fülű kézitáska, a legtöbb helyen váll- és testtáskákban is gazdag a választék.

Árak: 1500–15 000 Ft

Horgolt táska

Az elmúlt évek nyári divatjának folyamatosan visszatérő kelléke a horgolt táska. Valóban, egy jól eltalált horgolt tarisznyát vagy kézitáskát akár farmerral, akár romantikus szoknyával is viselhetsz. A színben harmonizáló horgolt kalap pedig nemcsak a napszúrás ellen véd meg, hanem egyéni megjelenést is kölcsönöz neked. Míg a korábbi években csak natúr, fekete vagy fehér színű horgolt táskákkal találkozhattál, most már színes és mintás darabok közül is választhatsz.

Figyelem! Gyakran előfordul, hogy sem a vászontáskák, sem a horgolt darabok nem záródnak biztonságosan. Vásárlás előtt az esztétikai szempontok mellett érdemes szem előtt tartani, hogy a táska legfontosabb feladata értékeink megóvása. Győződj meg arról, hogy legalább egy jól zárható rejtett belső zsebe legyen a táskának.

Árak: 1800–9000 Ft

Alkalmi táska

Nyáresti programoknál kifejezetten jól jön, ha egy-egy alkalmi táskát előkaphatunk. Az idei trendnek megfelelően az üzletek karakteres kistáskákat kínálnak. A megszokott fekete retikülök mellett az idei év slágere, a piros, arany és ezüst színű cipőd, szandálod mellé akár ugyanolyan anyagból készült alkalmi táskát is választhatsz.

Figyelem! Az alkalmi táska nem a díszítettsége, hanem stílusos alakja, elegáns anyaga miatt válhat megjelenésed egyik fontos összetevőjévé.

Árak: 2500–25 000 Ft

Bőrtáska

Az örök klasszikus, a bőrtáska sohasem megy ki a divatból. A cipővel, övvel harmonizáló bőrből készült női retikül stílustól függetlenül összhangba hozza az öltözetet, és évszaktól függetlenül viselheted. Az idei divat bővelkedik a kisebb-nagyobb, színes, rövid fülű női táskákban. Ízlésednek és igényeidnek megfelelően válogathatsz a trapéz, a téglalap vagy az óriási pénztárcához hasonló, csatos darabok közül.

Figyelem! Ha bőrtáskát választasz, érdemes már az őszi ruhatáradra is gondolnod. A nyár végi akciókon egy kis szerencsével a borúsabb időkre is találhatsz kiegészítőt.

Árak: 5000 Ft – a csillagos ég


Nagy nyári mintakörkép
Csíkos, pöttyös, kockás, virágos, geometrikus, egyszínű vagy tarka? A színektől és a divatos mintáktól ötvenen túl sem kell tartanod, csak tudnod kell, hogyan hordhatod...  tovább Tovább
Hogyan öltözz szexisen?
A nagy divattervezők sem húszévesek már, mégis mindig bombajól néznek ki. Ideje ellesni egy-két fortélyt tőlük!  tovább Tovább
Divattippek, ha elmúltál 50
Micsoda szerencse, hogy minden visszatér a divatba! Vedd elő a rég elfelejtett kedvenceket, alakíts rajtuk egy picit, és máris te leszel a legtrendibb!  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Csak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés