Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 22. Saturday, Magdolna   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Kicsi a férfiasságod? - Hímvessző-nagyobbító módszerek

2013.09.22. | Futaki Balázs
Mit tehet a férfi, ha éppen a férfiasságával akad gond? Úgy tűnik, a megoldás egyszerűbb, mint hinnéd!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

A potenciazavar tágabb fogalom, mint az impotencia. A potenciazavarba beletartozik az átmeneti, az időszakos és a végleges impotencia, a korai magömlés, illetve a részleges erekció is. Ráadásul az impotenciának degradáló jelentése van, amit az esetek nagy részében teljesen tévesen használunk a köznyelvben. A potenciazavarok hátterében rengeteg ok állhat, a lelki eredetűektől egészen a dohányzásig, illetve a cukorbetegségig. Éppen ezért van lehetőség arra, hogy a különböző okból kialakuló problémákat különböző módon kezeljék. A lelki tényezők közül igen gyakori a gyerekkori szexuális zaklatás, illetve a rossz szexuális élmények, amelyek a kései felnőttkorban is kihathatnak a szexuális teljesítőképességre és az aktus közben átélt örömre. Ilyenkor sokkal inkább pszichológusra, mint urológusra van szükség. Persze nem minden esetben okolhatók korábbi lelki sérülések a nem kielégítő teljesítményért. A testi okok felkutatása sokszor időigényes, kellemetlen vizsgálatokkal jár, ám mindenképpen megéri a fáradozást, hiszen a kezelések nagy része hamar eredményhez vezet.

Tabletta és injekció

A kórelőzmény felvétele és a probléma feltárása után az orvos elmond minden lehetőséget. A műtéti eljáráson kívül ez gyógyszeres, illetve injekciós kezelést jelent. Bár egyszerűnek tűnik beadni egy-egy injekciót, illetve bevenni egy-egy szem tablettát, a kezelés elrendelése gondos körültekintést igényel. Csupán az ismert kék tablettából háromféle kapható, így az orvosnak mindig arra kell törekednie, hogy a még lehetséges legkisebb adagot írja fel.

Többnyire elsőként a gyógyszeres kezelést ajánlják, ám amennyiben van valamilyen gyógyszerszedést kizáró ok, az injekció jelenti a legkézenfekvőbb megoldást. Az injekciós kezelés leginkább a cukorbetegek öninjekciózásához hasonlít, tehát a készítményt a beteg magának adja be a pénisze tövébe, közvetlenül a közösülés előtt. A jól beállított adaggal biztos erekciót lehet elérni, amely 20 perctől egészen másfél óráig tarthat. A nem jól beállított adag azonban órákig tartó erekciót okozhat, ami egy idő után kellemetlenné és fájdalmassá válhat, hacsak nem áll a beteg rendelkezésére valamilyen ellenanyag. Az injekcióval kezelt betegek néhány kezelés után végleges eredményt érnek el – a kezelés folytatása csak az esetek húsz százalékában szükséges, és minden esetben további vizsgálatok kísérik

Ijesztően hangzik!

A pénisz beinjekciózása elsőre nagyon rémítően hangzik, holott a barlangos testbe adott szúrás kevésbé fájdalmas, mint a szokásos, farba adott injekció. Ha képes vagy túllépni azon a tényen, hogy saját péniszedet szúrod meg, a kezelés kellemes csalódást okoz majd. Ráadásul az eljárás igen diszkrét, és a beadástól számított 5-10 percen belül már meg is hozza az eredményét.

Műtéti eljárás

A műtéti eljárások során jellemzően valamilyen péniszprotézist ültetnek be, melyre a barlangos testbe adott injekció eredménytelensége, illetve a komolyabb szervi elváltozások adnak okot. A péniszprotézis nem műtestrészt jelent, nem jár sem a pénisz eltávolításával, sem valamilyen külső kiegészítéssel! Ezt fontos kiemelni, hiszen a protézis a legtöbb ember számára el nem rejthető, testidegen anyagból készült, kiegészítő testrészt jelent. A péniszprotézist a pénisz két barlangos testébe ültetik – egyet-egyet a két oldalra. Kívülről nem látható, és a szexuális élményt sem befolyásolja. A betegnek ugyanolyan magömlése és orgazmusa van, mint azelőtt, az egyetlen különbség mindössze annyi, hogy erekciója mind őt, mind partnerét kielégíti.

A protézisek fajtái

A péniszprotézis többféle anyagból készülhet, mely alapvetően meghatározza jellegét. Van, amely hazánkban is nagyobb múltra tekint vissza, de van olyan is, amelyet inkább csak az USA-ban végeznek előszeretettel – az eddigi felmérések alapján a műtéten átesett betegek 95 százaléka elégedett az eredménnyel, és problémamentes a szexuális élete.

  • Rugalmas protézis: a barlangos testbe ültetett szilikon megőrzi a pénisz eredeti alakját, merevedéskor segíti a merev állapot megtartását, és kívülről egyáltalán nem feltűnő.
  • Merevített protézis: a beültetett protézisbe ezüstszálakat építenek, melyek mereven tartják a nyugalmi állapotban lévő péniszt is. Az ezüstszálak azonban lehetővé teszik, hogy a pénisz elhajlítható legyen, így a ruházat alatt sem kelt feltűnést.
  • Hidraulikus szerkezet: a barlangos testekbe ültetett csövekben egy rejlett pumpa segítségével áramoltatható a folyadék, amely lehetővé teszi a pénisz nyugalmi és merev állapota közötti különbségtételt. Ez a péniszprotézisek legfejlettebb változata.

A különböző potenciaproblémákat megoldó eljárásoknak köszönhetően napjainkra a potenciazavar kezelhető problémává vált, így a több évtizedes szégyenérzettől megszabadulva minden férfinak lehetősége nyílik a viszonylag egyszerű gyógyulásra.


Potenciaproblémák? Ezt próbáld ki!
Mostanában gondjaid vannak az ágyban? Néhány dolgot érdemes kipróbálnod, mielőtt gyógyszerért nyúlsz!  tovább Tovább
A 3 legkínosabb férfibetegség
Nem reprezentatív közvélemény-kutatásunkon ezúttal azt kérdeztük a teremtés koronáitól, hogy melyek a számukra legkínosabb egészségügyi...  tovább Tovább
Az 5 betegség, amit a férfiak a...
Közismert, hogy a férfiak elviselhetetlenek, ha megbetegszenek. Mitől rettegnek a legjobban?  tovább Tovább
5 fontos kérdés a férfiklimaxról
A férfiak sem vonhatják ki magukat hormonjaik hatása alól – vélik egyes szexológusok. Az andrológusok ezzel ellentétes véleményen vannak. Vajon mi az igazság?   tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

kezelés férfi szex gyógyszerCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Alzheimer-kór
Alvászavar
Depresszió
Rá ne fázz!
Fájdalom nélkül
Inkontinencia
Mentális frissesség
Mióma


hirdetés

hirdetés


hirdetés

hirdetés