Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 27. Tuesday, László   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Szeretők - A titkos viszonyok lélektana

2009.05.29. | Ötvenentúl.hu
Ezzel a címmel jelenik meg a Mesterkurzus-sorozat legújabb darabja. A szerzők, Bácskai Júlia, C. Molnár Emma, Mester Dóra és Popper Péter a szerelmi háromszögek lelki hátterét tárják fel.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Felmérések szerint a tartós kapcsolatban élő nők és férfiak közel felének volt már szeretője. A válások leggyakoribb oka a külső kapcsolat. Aki volt már hasonló szituációban, jól ismeri a képletet: a társ előtt titkolózni kell, a szerető döntést vár tőlünk. Úgy érezzük, egyikükről se akarunk lemondani, miközben a helyzet egyre több fájdalmat okoz mindenkinek.

Vajon, a pszichológia szerint milyen tényezők vezetnek a titkos harmadik felbukkanásához? Mitől függ, hogy a dilemma végül a társ vagy a szerető javára dől el, s hogy e választás kiállja-e az idő próbáját? Meddig érdemes várni a tétovázó partner döntésére, és melyik az a lélektani pillanat, amikor akár érzelmeink ellenére is lépni kell? Helyreállítható-e még a bizalom egy szerelmi háromszög história végeztével?

Megannyi fontos kérdés, amelyekre a válaszok sokszor életünk további irányát határozzák meg. Éppen ezért nagyon fontos, hogy képesek legyünk megtalálni a kimondatlan, talán mindhármunk számára rejtett motivációkat is. Ebben kíván segíteni a könyv.

A Könyvhét alkalmából megjelenő könyvet a szerzők június 6-án este 8-kor dedikálják a Vörösmarty téren a Jaffa Kiadó standjánál.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Kiemelt témáink
Alzheimer-kór
Alvászavar
Depresszió
Rá ne fázz!
Fájdalom nélkül
Inkontinencia
Mentális frissesség
Mióma


hirdetés

hirdetés


hirdetés

hirdetés