Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 27. Saturday, Hella   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Hasznos fórumfunkciók

2009.05.15. | Ötvenentúl.hu
Regisztráltál az oldalon, használnád a fórumot, de el-elakadsz az újdonságok között? Ne aggódj, segítünk!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Ahhoz, hogy könnyebben eligazodj a folyamatosan bővülő Topikok között, számos segítő funkciók hoztunk létre. Ezek segítségével kereshetsz, kijelölheted a kedvenceidet, amelyeket így gyorsabban és könnyebben tudsz elérni. Sőt, lehetőséged van egy-egy fórumozónak személyes üzenetet is küldeni. Lássuk, hogyan működik?

Gyorskeresés

Hogy a rengeteg Topik és Fórumozó között megtaláld a számodra érdekeset, használhatod a Gyorskereső funkciót. Kereshetsz:

Felhasználó alapján: ehhez az adott felhasználó fórumnevét szükséges a megfelelő mezőbe beírnod.

Topik alapján: ehhez az adott Topik nevét (vagy annak részletét) szükséges a megfelelő mezőbe beírnod.

Tartalom alapján: a hozzászólásokban kereshetsz egy vagy több kifejezésre. Ha több szóra keresel, csak a tökéletes találatot veszi figyelembe rendszer, azaz az egymás után beírt szavakat azonos sorrendben tartalmazó hozzászólásokat jeleníti meg találatként. Lássunk egy példát: ha beírod a keresőbe, hogy piros alma, akkor a rendszer csak azokat a Topikokat keresi meg, amelyekben valamelyik hozzászólásban szerepel ez a szókapcsolat. Azok, amelyekben a piros vagy az alma szavak külön szerepelnek, nem jelennek meg a találatok között.

Kombinált keresés: a kombinált keresés azt jelenti, hogy a fenti mezők közül egynél többet töltesz ki. Akkor eredményes a keresésed, ha a megadott ismérvek együttesen teljesülnek.

Közvetlen üzenet

A közvetlen üzenet funkció lehetővé teszi, hogy egy fórumozónak privát üzenetet küldj. Az így küldött üzenet a Társaságon belül, az üzenetek között jelenik meg. A címzettnek a Bejövő üzenetek között, a küldőnek pedig az Elküldött üzenetekben jelenik meg. A rendszer automatikusan jelzi az üzenet tárgyában, hogy mely Topikhoz és hozzászóláshoz kapcsolódóan érkezett az üzenetet. Fontos! Ennek a funkciónak a használata csak akkor lehetséges, ha mindkét fél (az üzenet küldője és fogadója egyaránt) tagja az Ötvenentúl.hu Társaságnak.

Kedvenc Topikom

A Kedvenc Topikom funkció segítségével kiválaszthatod azokat a Topikokat, amelyeket szívesen és gyakran olvasol. Így nem kell minden alkalommal a teljes listában keresned, ha meg szeretnéd nézni a legújabb bejegyzéseket. Kattints az adott Topikon címe alatt található szív alakú ikonra. A Topik ezzel bekerül a fenti menüsorban található Kedvenc Topikok menüpont alá. Ha meguntad a Topikot, és a továbbiakban nem szeretnéd a kedvenceid között tartani, hasonló módon törölheted is a Topikot a kedvenceid közül.

Kedvenc Fórumozóm

A Kedvenc Fórumozó funkció segítségével kiválaszthatod azokat a hozzászólókat, akiket a legszívesebben olvasol. Így nem kell minden alkalommal a teljes Topiklistából kikeresned, hogy mikor és milyen témában szólt hozzá. Kattints az adott felhasználó mellett található szív alakú ikonra. Így a Fórumozó bekerül a felső menüsorban található Kedvenc Fórumozók menüpont alá, ahol a rendszer megjeleníti az összes olyan Topikot, amelybe az adott Fórumozó is írt. Törölni hasonló módon tudod a Fórumozót a kedvencek közül.

Válasz erre

A Válasz erre funkció lehetővé teszi, hogy a Topikon belül egy bizonyos hozzászólásra reagálj. Ez áttekinthetőbbé teszi a Topikot, hiszen a hozzászólás és az arra érkező válasz között akár napok is eltelhetnek. Ennek a funkciónak a segítségével azonban a rendszer jelzi, hogy melyik korábbi hozzászólásra érkezett a válaszod.

Vissza az alapokhoz
Mindent értek, irány a Fórum!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Bankkártyával külföldön is?

Bankkártyával külföldön is?

Már régen nem csak azok használnak bankkártyát akár a mindennapi bevásárláshoz is, akiket hajt a kalandvágy, de azért külföldi utazáskor az ember elbizonytalanodik kissé. TovábbTovábbhirdetés


hirdetés