Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 22. Saturday, Magdolna   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Hasznos fórumfunkciók

2009.05.15. | Ötvenentúl.hu
Regisztráltál az oldalon, használnád a fórumot, de el-elakadsz az újdonságok között? Ne aggódj, segítünk!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Ahhoz, hogy könnyebben eligazodj a folyamatosan bővülő Topikok között, számos segítő funkciók hoztunk létre. Ezek segítségével kereshetsz, kijelölheted a kedvenceidet, amelyeket így gyorsabban és könnyebben tudsz elérni. Sőt, lehetőséged van egy-egy fórumozónak személyes üzenetet is küldeni. Lássuk, hogyan működik?

Gyorskeresés

Hogy a rengeteg Topik és Fórumozó között megtaláld a számodra érdekeset, használhatod a Gyorskereső funkciót. Kereshetsz:

Felhasználó alapján: ehhez az adott felhasználó fórumnevét szükséges a megfelelő mezőbe beírnod.

Topik alapján: ehhez az adott Topik nevét (vagy annak részletét) szükséges a megfelelő mezőbe beírnod.

Tartalom alapján: a hozzászólásokban kereshetsz egy vagy több kifejezésre. Ha több szóra keresel, csak a tökéletes találatot veszi figyelembe rendszer, azaz az egymás után beírt szavakat azonos sorrendben tartalmazó hozzászólásokat jeleníti meg találatként. Lássunk egy példát: ha beírod a keresőbe, hogy piros alma, akkor a rendszer csak azokat a Topikokat keresi meg, amelyekben valamelyik hozzászólásban szerepel ez a szókapcsolat. Azok, amelyekben a piros vagy az alma szavak külön szerepelnek, nem jelennek meg a találatok között.

Kombinált keresés: a kombinált keresés azt jelenti, hogy a fenti mezők közül egynél többet töltesz ki. Akkor eredményes a keresésed, ha a megadott ismérvek együttesen teljesülnek.

Közvetlen üzenet

A közvetlen üzenet funkció lehetővé teszi, hogy egy fórumozónak privát üzenetet küldj. Az így küldött üzenet a Társaságon belül, az üzenetek között jelenik meg. A címzettnek a Bejövő üzenetek között, a küldőnek pedig az Elküldött üzenetekben jelenik meg. A rendszer automatikusan jelzi az üzenet tárgyában, hogy mely Topikhoz és hozzászóláshoz kapcsolódóan érkezett az üzenetet. Fontos! Ennek a funkciónak a használata csak akkor lehetséges, ha mindkét fél (az üzenet küldője és fogadója egyaránt) tagja az Ötvenentúl.hu Társaságnak.

Kedvenc Topikom

A Kedvenc Topikom funkció segítségével kiválaszthatod azokat a Topikokat, amelyeket szívesen és gyakran olvasol. Így nem kell minden alkalommal a teljes listában keresned, ha meg szeretnéd nézni a legújabb bejegyzéseket. Kattints az adott Topikon címe alatt található szív alakú ikonra. A Topik ezzel bekerül a fenti menüsorban található Kedvenc Topikok menüpont alá. Ha meguntad a Topikot, és a továbbiakban nem szeretnéd a kedvenceid között tartani, hasonló módon törölheted is a Topikot a kedvenceid közül.

Kedvenc Fórumozóm

A Kedvenc Fórumozó funkció segítségével kiválaszthatod azokat a hozzászólókat, akiket a legszívesebben olvasol. Így nem kell minden alkalommal a teljes Topiklistából kikeresned, hogy mikor és milyen témában szólt hozzá. Kattints az adott felhasználó mellett található szív alakú ikonra. Így a Fórumozó bekerül a felső menüsorban található Kedvenc Fórumozók menüpont alá, ahol a rendszer megjeleníti az összes olyan Topikot, amelybe az adott Fórumozó is írt. Törölni hasonló módon tudod a Fórumozót a kedvencek közül.

Válasz erre

A Válasz erre funkció lehetővé teszi, hogy a Topikon belül egy bizonyos hozzászólásra reagálj. Ez áttekinthetőbbé teszi a Topikot, hiszen a hozzászólás és az arra érkező válasz között akár napok is eltelhetnek. Ennek a funkciónak a segítségével azonban a rendszer jelzi, hogy melyik korábbi hozzászólásra érkezett a válaszod.

Vissza az alapokhoz
Mindent értek, irány a Fórum!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak. TovábbTovábbhirdetés


hirdetés