Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 28. Wednesday, Irén, Levente   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Tippek a Fórum használatához

2009.05.15. | Ötvenentúl.hu
Regisztráltál az oldalon, használnád a fórumot, de el-elakadsz a lehetőségek között? Ne aggódj, segítünk!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Érdekes témákra és beszélgetőtársakra leltél a fórumon, de túl bizonytalannak érzed magad a fórum használatában? Íme egy kis útbaigazítás, néhány egyszerű tudnivaló, aminek ismeretében magabiztos fórumozó lehetsz!

Kezdjük az alapoktól…

A Fórum egy olyan felület, amelyen regisztrált tagjaink korábban, illetve akár saját maguk által létrehozott új témákban beszélgethetnek. A hozzászólásokat bárki olvashatja, de hozzászólást írni csak akkor lehet, ha regisztráltál és be vagy jelentkezve az oldalra.

Fórum vagy Topik?

A Fórumtémák foglalják magukba a topikokat, azokat a kisebb témákat, amelyeket a fórumozók indítanak. Egy-egy topik valójában egy-egy beszélgetésfolyamot jelent, amely egy adott témában zajlik.

Hogyan szólhatok hozzá egy topkihoz?

Ha szeretnél valamelyik Topikhoz hozzászólni, lépj be az adott Topikba és kattints az Új hozzászólás gombra. Ha egy bizonyos hozzászólásra szeretnél reagálni, akkor kattints az adott hozzászólás melletti Válasz erre gombra. A hozzászólásodhoz kapcsolhatsz hangulatjelző kis ikonokat (smiley), melyeket egyszerű kattintással tudsz beilleszteni a hozzászólásodba. A szövegben ilyenkor egy rövidkód jelenik meg, amikor elküldöd a hozzászólásodat, abban már a kiválasztott figura jelenik meg.

Hogyan hozhatok létre új topikot?

Ha szeretnél egy új beszélgetést indítani, azaz egy új topikot létrehozni, a Fórum főoldalán keresd meg azt a Fórumtémát, amelyben a topikot el kívánod indítani, amelybe szerinted az leginkább beleillik. Lépj be az adott Fórumtémába (például, ha a kenyérsütésről szeretnél recepteket cserélni, akkor a Receptek, konyhaművészet fórumtémába), és az Új topik indítása gombbal és az első hozzászólás beírásával már útjára is indítottad az új topikot.

Hogyan törölhetek topikot?

Topikot törölni nem lehet. Egy topik törlésére csak akkor van mód, ha a topik címe vagy annak tartalma a moderálási elvekbe ütközik.

Tovább a hasznos fórumfunkciókhoz
Mindent értek, irány a Fórum!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovábbhirdetés


hirdetés