Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 24. Saturday, Iván   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

5 bevált szexpraktika - a nők örömére

2010.12.08. | Ferenczy Mária
Nem tudsz ellazulni? A szex nem a legnagyobb élvezet számodra? Fogadd meg tanácsainkat, és légy egy kicsit nyitottabb!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Hihetetlen és egyben elszomorító: 3 nő közül csak 2 élvezi a szexuális együttléteket. Tehát minden harmadik kötelező procedúraként, szenvedésként vagy semleges tevékenységként éli meg azt, ami két ember meghitt, szerelmi kapcsolatában különleges – különlegesen csodás! – élményt kellene hogy nyújtson. A probléma tehát általános, noha a partnerek megfelelő hozzáállásával javítható a helyzet – hacsak nem szervi okok állnak a háttérben. Mit tehetsz te, nőként, hogy mind saját, mind kedvesed élvezetét növeld?

Élj szenvedélyesen – a szex ne legyen tabu!

A szex sokaknak tabu, nem beszélnek mások előtt szexuális tartalmú témákról. A legtöbb középkorú nő számára viszont még önmaga előtt is tiltott téma. Pedig aki napközben sokat gondol a szexre, annak teste – felgyorsult szívverésének és jobb keringésének köszönhetően – „felkészültebben” várja az estét. Az erotika legyen jelen hétköznapjaidban is ahelyett, hogy csak esetenként és esténként „ébresztgetnéd”! Ne szégyelld magad előtt, fantáziálj, hiszen ezzel nem követsz el semmiféle bűnt.

Az öndicséret szexuálisan vonzóvá tesz!

Az önkritika felér a szexuális öngyilkossággal! Mindannyian ismerünk olyan asszonyokat, akik Rubens szépségideáljának felelnének meg, mégis erotikát sugároznak. Titkuk: olyannak szeretik magukat, amilyenek. Tehát: csodáld és kényeztesd csak bátran magadat! Értékeld bársonyos bőrödet ahelyett, hogy a ráncokat számolgatnád a combodon!

Váljon meggyőződéseddé, hogy rendkívül szexis, vonzó nő vagy, mozgásod pedig kívánatos. Amikor egyedül vagy otthon, állj a tükör elé, és próbálj meg szexisen mozogni. Partnered előtt valószínűleg nem teszed meg majd ugyanezt, de magabiztosságodat növeled vele. Az erotikus gondolatoknak ugyanolyan hatásuk van, mint a szerelemnek: kisugárzásod senkit sem hagy hidegen; ha elhiszed magadról, hogy vonzó vagy, mások is annak fognak látni.

Ki milyen gyakran él szexuális életet?

Tartós kapcsolatban együtt élő férfiak és nők válaszoltak.

  • Hetente egyszer: 52%
  • Hetente kétszer-háromszor: 24%
  • Havonta kétszer: 16%
  • Hetente több mint háromszor: 3%
  • Ritkábban, mint havi kétszer: 5%

Ismerd meg a tested!

Mi izgat fel valójában? Tudod-e? Ha nem, „nyomozz”, s amint rájöttél, ne szégyelld közölni szerelmeseddel!  Ma már nem az önkielégítés a legnagyobb tabu. Ellenkezőleg, sokszor kulcs a kielégítő szexhez. Segítségével mi, nők könnyebben kitalálhatjuk, mit és hogyan is szeretnénk. Kitapasztalhatod magadon, hogyan is szereted az érintést, megtapasztalhatod az orgazmus más-más fajtáit s az újfajta módszereket, amelyekkel eljuthatsz odáig.

Beszélj!

A nők azon 56 százalékának, akik az ágyban is hangot adnak kívánságaiknak, szexuális élete minden szempontból kielégítő, ellentétben azokkal, akik sohasem beszélnek erről a témáról. Tanulság: senki sem képes a fejedből kiolvasni, hogy mire vágysz, mondd el kedvesednek. Ha negatív jellegű észrevételeidet szeretnéd szóvá tenni, tedd ezt inkább ölelkezéskor, egy meghittebb pillanatban, de semmiképpen se szex közben. Ne vádolj, ne veszekedj, egyszerűen mondd meg, mi okoz neked hiányérzetet! (Természetesen ehhez neki is joga van, így ne essen rosszul, ha tudomásodra hozza, hogy valamit máshogyan szeretne.)

Félre az akrobatikával!

Az ágy nem cirkuszi porond, és ti sem vagytok akrobaták! Más szóval, a rengeteg tévhittel szemben a jó szex nem egyenlő a folyamatos pozitúraváltással, az extrém testhelyzetekkel. Sokkal inkább az energia felépítéséhez, irányításához és elengedéséhez van köze. Első lépésként próbáld meg légzésed összhangba hozni fokozódó izgalmaddal! Ilyenkor ösztönösen mélyeket lélegzel, de ezen túl figyelj arra is, hogy újra és újra megfeszítsd bizonyos izmaidat! Mozogj például zene ritmusára, így az érzés sokkal intenzívebb lesz. Ha ilyenkor a figyelmed elkalandozna – például fontos teendőid tolulnának agyadba –, gyorsan hessegesd el a zavaró képeket!


Szex receptre
Bár a háziorvos – sajnálatos módon! – nem írja fel receptre a hetenkénti szexet, az sok-sok betegség leküzdésére, illetve megelőzésére alkalmas....  tovább Tovább
Tiltott evés, szex, kéjes élvezet
A böjtölés nem csak az evésre vonatkozhat. Mindent megvonhatsz magadtól, ami örömöt okoz. De miért tennél ilyet?  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

szex szerelem párkapcsolat férfiCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Alzheimer-kór
Alvászavar
Depresszió
Rá ne fázz!
Fájdalom nélkül
Inkontinencia
Mentális frissesség
Mióma


hirdetés

hirdetés


hirdetés

hirdetés