Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 28. Wednesday, Irén, Levente   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Potenciaproblémák? Ezt próbáld ki!

2009.02.17. | Lám Luca
Mostanában gondjaid vannak az ágyban? Néhány dolgot érdemes kipróbálnod, mielőtt gyógyszerért nyúlsz!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

A reklámok folyamatosan arról győzködnek, hogy a hálószobai segítőtárs csak egy receptnyire van tőlünk. Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy feltétlenül a gyógyszeres segítség mellett kell döntened. Hogyan javíthatsz szexuális életeden a kis kék tabletta nélkül?

– Mivel a merevedési zavarok eredete részben lelki eredetű, a férfiaknak csak végső esetben kellene a gyógyszerekhez nyúlniuk – figyelmeztetett Jack Mydlo urológus a Medipress oldalán.

Hihetetlen tények

– Meglepő, de az orvoshoz forduló férfiak nagy része nem is él párkapcsolatban. A péniszprotézist használó férfiak 30 százalékának nincs is állandó partnere – mondta Mydlo. – Előbb vesznek nyerget, mint lovat, hogy úgy mondjam, és azt hiszik, majd az implantátum segítségével sikerül felszedniük valakit.

Orvos helyett odafigyelés

Amerikában a Valentin-nap közeledtével hirtelen megnő a középkorú férfiak érdeklődése a potencianövelő szerek iránt. Mintha a tabletta megoldaná a gondjaikat. Tény és való, hogy – különösen a szerelmesek éjszakáján – mindenki vágyik meghitt, sikeres együttlétre, a megoldás azonban nem minden esetben várható a tablettáktól, poroktól, illetve protézisektől. Dr. Mydlo az alábbiakat tanácsolta.

Nem mindegy!

A szervi eredetű, vagy a különböző műtétek után fellépő potenciaproblémák megoldására valóban mesterséges segítségre van szükség. A legtöbb férfi gondjai azonban lelki eredetűek, amelyek megfelelően nyílt kommunikációval, megértő partnerrel és jó hozzáállással megoldhatók, de legalábbis jelentősen javíthatók.

Hagyd abba a dohányzást!

A cukorbetegség és a magas vérnyomás gátolja a vér péniszbe áramlását, ami merevedési zavarhoz vezet. De ha ezeket az állapotokat karbantartod, a következő lépés akkor is az, hogy hagyj fel a dohányzással. A dohányzás rontja a vérkeringést. Azt azonban ne várd, hogy ha leszoksz, egy csapásra megváltozik a helyzet. 12-24 hónapra van szükség, mire az utolsó szál cigaretta után helyreáll a megfelelő működés.

Figyelj a koleszterinszintedre!

A koleszterin is közrejátszhat a merevedési zavar kialakulásában. – Akinek 240 felett van a koleszterinszintje, kétszeres az esélye arra, hogy merevedési zavar alakuljon ki nála – mondja Mydlo. A magas koleszterinszint miatt lerakódások keletkeznek a pénisz ereiben és az artériákban, amelyek akadályozzák a vérkeringést. Ha pedig a vér nem kering megfelelően, merevedés sincs. Kezdj el edzeni, és írass fel orvosoddal koleszterincsökkentő gyógyszereket.

Fogyj le!

Az elhízás nemcsak az önbecsülést befolyásolhatja negatívan, de a szexuális teljesítményt is. – A test zsírszövete a tesztoszteront ösztrogénné alakítja. Kisebb tesztoszteronszinttel nehezebb erekciót elérni, akárhány pirulát szedünk is be – magyarázza dr. Mydlo. A fogyással javul a tesztoszteron–ösztrogén aránya, ezzel együtt pedig nő a libidó és a merevedés. A koleszterinszint is csökken, ami jó hatással van a vérkeringésre.

Az orvosok és urológusok csak egyetlen dologban nem segíthetnek: hogy megfelelő partnert találjunk magunknak. Ezt a feladatot bízzuk Ámorra. – Azt hisszük, ha nem teljesítünk jól, senki sem akar majd minket. Az igazság azonban az, hogy ha nincs lelki kapcsolatunk a kedvesünkkel, minden hiábavaló.


Az impotencia kezelése
A szexuális teljesítőképességgel kapcsolatos gondok a mai napig abszolút tabunak számítanak. Pedig többnyire van megoldás a problémára.  tovább Tovább
Szex receptre
Bár a háziorvos – sajnálatos módon! – nem írja fel receptre a hetenkénti szexet, az sok-sok betegség leküzdésére, illetve megelőzésére alkalmas....  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

kezelés megelőzés szex gyógyszer férfiCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Alzheimer-kór
Alvászavar
Depresszió
Rá ne fázz!
Fájdalom nélkül
Inkontinencia
Mentális frissesség
Mióma


hirdetés

hirdetés


hirdetés

hirdetés