Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 20. Sunday, István, Vajk   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Benedict Cumberbatch több száz éves embert játszik

2017.03.17. | Ötvenentúl.hu / MTI
Benedict Cumberbatch lesz a főszereplője és producere is a How to Stop Time (Hogyan állítsuk meg az időt) című filmnek, amely Matt Haig júliusban megjelenő új regényéből készül - értesült a The Hollywood Reporter.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

A népszerű brit színész saját SunnyMarch produkciós cégén keresztül dolgozik majd a filmen, amelynek gyártásában és forgalmazásában a könyv filmes jogait megszerző és a produkciót finanszírozó StudioCanal is részt vesz.

Cumberbatch a produkcióban a 41 évesnek látszó Tom Hazardot alakítja majd, aki valójában több száz éves. "Rendkívül izgalmas kilátás, hogy Benedict Cumberbatch játssza Tom Hazardot (...) és nagyon örülök, hogy újra együttműködhetek a StudioCanallal" - jelentette ki Haig, aki 2014-ben a cég Paddington című filmjének forgatókönyvén is dolgozott.

"Ebből a lebilincselő regényből erős film készül, amely ismét bizonyítja a StudioCanal elkötelezettségét a brit tehetség, történetmesélés és produkció iránt. Alig várjuk, hogy világszerte eljuttathassuk a közönséghez" - fogalmazott a produkciós vállalat.

A 41 éves brit szerzőnek, Matt Haignek már számos, gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyve jelent meg, ő írta A fiú, akit karácsonynak hívtak, a Vigyázz, mit kívánsz!, a Miért érdemes életben maradni? vagy az Én és az emberek című köteteket is.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

film Benedict Cumberbatch sztárCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Fájdalom nélkül
Gyógynövénytár
Interjú
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Programok
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés