Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
mosolyalbum Képet töltök fel Milyen fotót válassz? Hogyan működik a mosolyalbum?

Hogyan működik a mosolyalbum?

A mosolyalbum lehetőséget biztosít, hogy unokádat/unokáidat megmutasd az egész világnak. Ehhez nem kell mást tenned, mint létrehoznod saját albumodat, melybe akár több képet is feltölthetsz.

Hogyan hozhatod létre saját mosolyalbumod?
A Nagyiklub mosolyalbumában egyszerűen kattints a Képet töltök fel gombra, amelyet közvetlenül a fejléc alatt találsz. Így eljutsz arra a felületre, ahol kiválaszthatod saját számítógépedről a feltölteni kívánt képet.

Képfeltöltés
Kattints az Új kép hozzáadása melletti Tallózás gombra és válaszd ki saját számítógépedről a feltölteni kívánt fotót. A kiválasztott fotó neve megjelenik a Tallózás melletti sávban, de ekkor még nem töltötted fel az oldalra! Ahhoz, hogy valóban meg is jelenjen az albumodban, kattints a Feltöltés gombra. Ekkor a fotó megjelenik az oldalon.

Kép adatainak megadása
Fontos! Ahhoz, hogy a kép kikerüljön a mosolyalbumba és azt mások is meg tudják nézni, ki kell töltened a feltöltött kép melletti adatmezőket:
  • Nevezd el a képet!
  • Add meg a képen szereplő(k) nevét, vagy becenevét!
  • Add meg a képen szereplő gyermek(ek) életkorát!
  • Végül írj a képhez egy rövid kis történetet. Itt megoszthatod másokkal a képen szereplő eseményt, de akár unokádról is írhatsz egy rövid bemutatást.

Ahhoz, hogy a megadott adatok mentésre kerüljenek, kattints a Mentés gombra. Gratulálunk, a képet már ki is került a mosolyalbumba!

Adatok módosítása
Ha elrontottál valamit a kép adatainak beírásakor, egyszerűen írd át a hibás szöveget, majd nyomd meg újra a Mentés gombot. Az újonnan mentett adatok azonnal módosulnak a mosolyalbumban.

Kép törlése
Ha meggondolod magad, és egy korábban feltöltött képet törölni kívánsz, egyszerűen kattints a kép adatai alatt található Törlés gombra. Figyelem! A kép törlésével automatikusan minden, az adott képhez tartozó adat, valamint hozzászólást is törölsz. Ezek az adatok a kép esetleges újbóli feltöltésével sem kerülnek vissza a rendszerbe!
Fórum
A legjobb gyerekoldalak


hirdetés


hirdetés

hirdetés