Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 22. Saturday, Magdolna   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 
 

A legjobb cuccok szilveszterre

2010.12.29. | Jálics Petra
Az év utolsó éjjelén mindenki szeretné a legjobb formáját hozni. Segítünk a szilveszteri ruhaválasztásban, hogy hódító légy.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Akár elegáns szórakozóhelyen, akár baráti társaságban szilveszterezel, gondot okozhat a megfelelő ruha kiválasztása. Ha még nem tudod, mibe öltözz, fogadd meg tippjeinket.

Házibulin, lazán

Ne ess kétségbe, ha nem sorakoznak szekrényedben az alkalmi ruhák. Szilveszteri házibuliba nem is lenne jó választás egy igazi estélyi. Ha baráti összejövetelre vagy hivatalos, viselj inkább lezserebb, kényelmes öltözéket. Válassz praktikus alkalmi ruhát, amelyben jól lehet táncolni is.
Biztosan csinos leszel, ha „kis feketét” öltesz magadra. A térd körül végződő, egyszerű fazonú, fekete kisestélyik között mindenki talál alakjára illőt. A fekete ruhához viselj színes kiegészítőket, amelyektől fiatalosabb, üdébb lesz az összhatás. Ismét divat a bolero, amely tökéletes kiegészítője a kis fekete ruhának. Az élénk színű, könnyű muszlinsálak és a széles stólák szintén feldobják az öltözéket.

 

 

A nyolcvanas évek divatja ismét visszatért. Ezt jelzik a denevérujjú pulcsik is, amelyek szuper „alakformálók”! Különösen előnyösek a körtealakúaknak, mivel optikailag szélesítik a felsőtestet, és még karcsúbbnak mutatják a derekat. A vékony, kötött, denevérujjú pulcsikat most sok színben kínálják. A lila, pink, türkiz vagy más, élénk színű felsőrészt egyenes vagy bő szárú, fekete bársonynadrággal, valamint szűk vagy A vonalú szoknyával is viselheted.

Ha szilveszterkor sem szívesen mondasz le a farmerről, válassz hozzá nőies felsőt. Ha sötétkék vagy fekete farmernadrághoz lenge muszlinblúzt viselsz, az alkalomhoz illő lesz megjelenésed. Az áttetsző blúz alá rokon színű topot vegyél. Az öltözéket elegáns övvel, például nagy, díszes fémcsatos vagy strasszos modellel egészítheted ki.

 

Báli pompa

Ha elegáns szórakozóhelyen töltöd a szilvesztert, estélyi ruhát illik öltened. Nem feltétlenül nagy szoknyás modellt, de mindenképp elegáns öltözéket, hozzáillő kiegészítőkkel. Fontos, hogy testalkatod szerint válassz.
Nem baj, ha nem vagy manökenalkatú, vagy néhány pluszkiló felszaladt rád az évek alatt, a megfelelő fazonú ruhával ügyesen leplezheted. A jó döntéshez tudnod kell, melyik alkattípusba tartozol. Hiszen másfajta szabásvonalú modell előnyös a körte, illetve a deltás alkatúak számára. Ami jól áll a magas nőknek, nem való a kistermetűeknek.

Körtealkatúaknak előnyös a derekat hangsúlyozó, öves ruha, valamint az A vonalú szoknyás estélyi, amely leplezi a széles alsótestet. Az ejtett vállú ruha szélesebbnek mutatja a vállat, így ellensúlyozza a csípőt. A bő ujjú és a húzott vállrészű modellek is ezért ideálisak.
Tipp: ha a ruha felső része világos színű, az alsó része pedig sötét anyagból készül, keskenyebbnek tűnik a csípőd.

 

 

Deltás alkatúaknak előnyös az úgy nevezett empir fazon, amely a mell alatti szabásvonal által leplezi a nem túl karcsú derekat. Jó választás az egyenes vonalú estélyi és a szűk szoknyarészű ruha is. Ideális a mély, ovális vagy V nyakkivágás, amely ellensúlyozza a széles vállat.
Tipp: ha a ruha mellrésze függőleges csíkos anyagú, keskenyebbnek tűnik a felsőtested. Szintén ezt a hatást éred el, ha az estélyi felsőrésze sötétebb, szoknyarésze pedig világosabb színű.

  

 

Molett alkatúaknak előnyös az alakot lazán követő estélyi, amelyet lágy esésű anyagból varrtak, ez leplezi a pluszkilókat. Fontos, hogy a ruha sehol se feszüljön a testedre. A függőlegesen futó szabásvonalak vékonyító hatásúak. Jó választás az enyhén A vonalú szoknyás ruha. Ideális a mély, V kivágás.
Tipp: ha az estélyit combközépig érő, lefelé bővülő, nyitott blézerrel viseled, vékonyabbnak tűnsz.

   

 

Filigrán alkatúaknak előnyös a szűk vonalú ruha és a sellőfazon, amely kiemeli a karcsúságot. A kissé trapéz szoknyás estélyi és az amerikai vállas ruha is jó választás.
Tipp: magas sarkú cipőben akár fél fejjel magasabbnak tűnhetsz.

    

 

Homokóra alkatúaknak előnyös a sellő fazon, a testhez simuló ruha, valamint a míderből és bő szoknyából álló estélyi. A szűk szoknyás modellek szintén ideálisak. Ha magas vagy, szinte minden fazon jól áll. Ha alacsonyabb vagy, kerüld a nagyon bő szoknyás modelleket.
Tipp: karcsú derekad díszes övvel hangsúlyozhatod.

     

 

Alkalmi kellékek

Ne feledd, hogy szilveszterkor az öltözékkiegészítőknek is fontos szerep jut! Most bátran választhatsz feltűnő bizsukat, például csüngő, strasszos fülbevalót, többsoros, hosszú nyakláncot és színben illő, ékszerszépségű tűsarkút.


Szexi és elegáns: a legdivatosabb...
Finom pasztellszínek, élénk árnyalatok, diszkrét díszítések és merész minták jellemzik az új trend harisnyáit. Bemutatjuk a legszebbeket.  tovább Tovább
Retrodivat: vissza a nyolcvanas évekbe!
Válltömések, denevérujj, vadító állatminták, élénk színek, cicanadrág, feltűnő bizsuk – az új trend visszarepít a nyolcvanas évekbe!  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

szilveszter divat tippekTavaszi megújulás
Kapcsolódó fórumokhirdetés

Brenda Lee - Rockin Around The Christmas Tree
Bobby Helms - Jingle Bell Rock
Diana Ross & The Supremes - Silver Bells
The Temptations - Silent Night
Dean Martin - Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!