Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 20. Sunday, István, Vajk   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

A jövő betétje - Új megoldás nőknek

2013.09.23. | Ötvenentúl.hu
A nők életük során rengeteg testi és lelki változáson mennek át, például a nővé válás, az anyaság és a menopauza időszaka is egy-egy mérföldkő életükben. (x)
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

Minden ilyen időszaknak megvannak a jellegzetességei: örömteli pillanatok, újonnan felmerülő helyzetek, amelyek megoldást igényelnek.

A menopauza időszakában az egyik ilyen változás az ösztrogénszint-változás a szervezetben, ami csökkentheti a záróizmok hatékonyságát és ezáltal vizeletcsepegés alakulhat ki. Az idő előrehaladtával a tünetek fokozódhatnak és mindennapossá válhatnak, így rendszeres kis-közepes mennyiségű akaratlan vizeletvesztést tapasztalhatnak a hölgyek.

A frissen szült anyukák életében az újszülött gyermekkel töltött csodálatos élmények mellett szintén előfordulnak megoldásra váró új helyzetek. Ilyen lehet az első 6-10 hétben tapasztalható gyermekágyi folyás is, amely teljesen természetes, de fontos, hogy megfelelően kezeljük.

Mindkét helyzetben érdemes egészségügyi betét méretű speciális betétet használni, mely tökéletes biztonságot nyújt és mindemellett diszkrét is.

Van megoldás!

A TENA Lady egy forradalmian új betétet fejlesztett ki, speciálisan a rendszeres, közepes mennyiségű vizeletvesztést tapasztaló hölgyeknek. Az eddig is jól ismert TENA Lady Extra Plus termék megújult az InstaDryTM technológiának köszönhetően, és ezzel az eddigi leggyorsabb nedvszívású TENA Lady betét lett.

A TENA Lady Extra Plus InstaDryTM háromszor olyan gyorsan szívja magába a folyadékot, mint az eddig Extra Plus betét. Mindemellett a betéten jól látható medernek köszönhetően azonnal a betét belsejébe vezeti a folyadékot. Az új fejlesztésű InstaDry technológiának köszönhetően nincs szivárgás és kellemetlen érzés.

Nézze meg, úgyse hinné el!

 

A betét szélei az eddigiekhez képest simábbak, vékonyabbak lettek, így rendszeres, hosszú távú viselés esetén is kényelmesek.

 

A megújult TENA Lady Extra Plus termékről érdeklődjön a patikákban!

Bővebb információt a termékről itt olvashat!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hormon nők menopauza tippek