Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 29. Thursday, Pál, Péter   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Ha már nem elég a betét

2016.04.05. | Ötvenentúl.hu
A vizelettartási nehézség ma már kezelhető. Amikor úgy érezzük, kevésnek bizonyul a betét, akkor is van megoldás. (x)
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

A vizeletvesztés sokunkat érint, ám ez ma már nem akadályozhat meg minket abban, hogy dolgozzunk, sportoljunk, kiránduljunk, jól érezzük magunkat, azaz teljes értékű életet éljünk.

A gyakori, kis mennyiségű vizeletvesztés ugyanakkor testileg, lelkileg is megviselheti az embert, hiszen nehéz elfogadni, hogy állandó betéthasználatra vagyunk ítélve. Arról nem is beszélve, ha napról napra, hétről hétre azt vesszük észre, hogy kevésnek bizonyul a betét... Mi következhet ezután? – kérdezzük magunktól, és a válasz néha ijesztő – hordjak pelenkát? Legtöbben először elutasítják ezt a lehetőséget, hiszen egy nehéz, kényelmetlen darab jut eszükbe, ami nem feltétlenül biztonságos, és a legkevésbé sem diszkrét viselet – pedig ez ma már nem így van.

A diszkrét megoldás

Létezik egy diszkrét megoldás ilyen helyzetben, ami megfelelő átmenet a nagy betétek és a nagy pelenkák között, és úgy néz ki, mint egy fehérnemű.

 

Ha még munkába járunk, szeretünk sportolni és találkozni az unokáinkkal, de mindeközben biztonságban szeretnénk tudni magunkat, érdemes kipróbálni a fehérneműhöz hasonló bugyipelenkát.
Mivel a felső része szinte teljes egészében gumírozott, biztosan a helyén marad, és így aktív mozgás közben sem fordulhat elő, hogy folt esik a nadrágunkon.
Mindemellett diszkrét a megjelenése, hiszen senki sem láthatja rajtunk, hogy mi a mi kis titkunk.
És nem utolsósorban, puha, lágy tapintású anyaga kényelmessé teszi mindennapos viseletét.

Mindezt onnan tudom, hogy beszéltem ezekről a gyógyszerészemmel, aki az igényeimnek megfelelő, fehérnemű típusú nadrágpelenkát ajánlott.

Bővebb információt a termékről itt olvashat!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

fehérnemű betét tippek