header

Egyedi márkaszponzoráció

Az őszi/téli influenzaszezonra időzített indulással hosszú távú, folyamatos, az idősebb korosztály egészségügyi edukációjára nagy figyelmet fordító kampányt indított a Cetebe márka az Ötvenentúl.hu weboldalon. A testre szabott márkamegjelenést, szerkesztőségi tartalmakat és interaktív alkalmazásokat együttesen alkalmazó online kampány Pásztor Gergő márkamenedzser és az Ötvenentúl.hu munkatársainak ötlete alapján, egyedi kreatív megoldásokkal valósult meg.

"A C-vitamin kiemelt jelentőséggel bír az 50 év felettiek általános egészségi állapotát illetően. A Cetebe kommunikációs stratégiájában ezért megfelelő súllyal kívánjuk kezelni ennek a célcsoportnak az elérését. Ehhez az Ötvenentúl.hu biztosítja jelenleg az egyik legnagyobb elérést az egészségügyi portálok közül." - hangsúlyozta a Cetebe márkamenedzsere. Pásztor Gergő hozzátette, hogy ügyfélként nagyra értékeli a megjelenési felületekkel kapcsolatos nagyfokú rugalmasságot, aminek köszönhetően számos más egészségügyi site-tal ellentétben valóban látható és domináns jelenlétet sikerült kialakítani a Cetebe márka számára.
"A megjelenések eléréséről és hatékonyságáról pontos, részletes és érdekes kimutatást kapok automatikusan, ami szintén nem megszokott. Nagyon jó benyomást tett rám az eddigi közös munka, az eredmények pedig figyelemre méltóak." - emelte ki a szakember.

Az Ötvenentúl.hu Egészség rovatát itt láthatod.

Karácsonyi jótékonyság
A Silver Kiadó munkatársai ebben az évben is úgy határoztak, hogy az év végi üzleti ajándékokra szánt összeget jótékony célra fordítják. Idén a Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) "Mindenki Ebédel" programját támogatjuk céljai megvalósításában, a rászoruló gyermekek elegendő és egészséges táplálékhoz juttatásában.

Osztozz velünk abban az örömben, hogy a becslések szerint 20.000 (!) éhező magyarországi gyermek közül néhányan közös hozzájárulásunk révén jövőre legalább napi egyszeri meleg ételhez juthatnak.

Az egész éves együttműködést, bizalmat megköszönve ezúton kívánunk Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet!

Túl a félmillión!
Az Ötvenentúl.hu látogatóinak száma novemberben újra rekordszintet ért el és átlépte a félmilliós álomhatárt! A közel 2,2 millió oldalletöltéshez a november végén elindított karácsonyi melléklet népszerűsége is hozzájárult.
(Forrás: google analytics)

Játék
Az Ötvenentúl.hu melyik rovatának támogatója a Cetebe?
a.) Szabadidő
b.) Egészség
Küldd el a választ neveddel és telefonszámoddal e-mailben a silvervip@otvenentul.hu mailcímre, és nyerj egy kétszemélyes kényeztető hétvégét a debreceni Hotel Aquaticumban vagy egy különleges arc- és testkezelést a Royal Clinics orvos-esztétikai központban!

Beküldési határidő:
2011. január 7.
Korábbi játékunk nyertesei
A SilverVIP hírlevél előző számában meghirdetett játékban részt vevő megfejtők közül a
legszerencsésebbek:
Adlovits Dóra, Mindshare
nyereménye egy értékes Bioderma Sensibio ajándékcsomag
Szabadszállási Beáta, Roche Hungary
Kovács Ágnes, OMD
Kun Melinda, Rauch

nyereményük egy-egy páros belépőjegy
a Boscolo Spa Experience Sensory Space világába.
Gratulálunk a nyerteseknek! Nyereményeiket futárral juttattuk el.
További részletekkel, testre szabott ajánlattal az
alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésedre:
Telefon: (1) 799 1400    Fax: (1) 799 1401
Tisztelt '.$nev.'! Ezt a levelet az Ötvenentúl.hu oldalát üzemeltető Silver Kiadó Kft. küldte. Amennyiben nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, kérjük írásban jelezze a partner@otvenentul.hu címen.

A Silver Kiadó Kft. az Ön adatait harmadik félnek írásos nyilatkozata nélkül nem adja át. A Silver Kiadó Kft vállalja, hogy az Ön személyes adatait a törvényi előírásokkal összhangban kezeli úgy, hogy azok illetéktelenek számára ne váljanak hozzáférhetővé. További információért levelét az info@otvenentul.hu címre küldheti.