Kötelező - fizess kevesebbet!

Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy ha már egyszer megkötötted a Kötelező-felelősségbiztosítást, ugyan minek fárasztanád magad újra az egész hercehurcával? Hát pénzért! Azért az akár több ezer forintos megtakarításért, melyet egy kedvezőbb biztosításra való váltással elérhetsz.

A biztosítók minden évben újabb és újabb kedvezményekkel, lehetőségekkel szolgálnak az ügyfeleiknek. Akár az első, akár a sokadik biztosításodat szeretnéd megkötni, biztos, hogy sikerül a leggazdaságosabb megoldást megtalálnod!

A www.otvenentul.hu/biztositasok.php oldalon elérhető biztosításközvetítői szolgáltatást a MAI Független Biztosítási Alkusz Kft. végzi (cg. 01-09-071667, tevékenységi engedély száma: 209/91., székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.). Ügyfélszolgálat: (1) 577 96 30; munkanapokon 9:00 – 17:00-ig, e-mail: info@mai-cee.com. Az Ötvenentúl.hu weboldal tevékenysége nem minősül a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX törvény szerinti biztosításközvetítésnek, kizárólag a MAI Kft. értékesítési tevékenységének népszerűsítésére terjed ki.

hirdetés

hirdetés

hirdetés
Tippek biztosításokhoz
KGFB: a legfontosabb változások!

KGFB: a legfontosabb változások!

Minden idők legolcsóbb kötelező felelősségbiztosítását kötheted, ha figyelsz a legfrissebb ajánlatokra és az új szabályozásra! TovábbTovább

Legjobb cikkeink
A víz kincs, bánj is úgy vele

A víz kincs, bánj is úgy vele

Csak kinyitod a csapot, és már folyik is az ivásra, tisztálkodásra, mosásra, egyéb praktikus szükségleteid kielégítésére alkalmas víz. Jó lenne, ha ez még sokáig így maradna... TovábbTovább

Szavazz!
Mikor váltottál utoljára kötelező biztosítást?

Tavaly
Néhány éve
Az első biztosítómnál vagyok
Nincs autóm

szavazok